Wednesday, April 8, 2020

LA POLICIA LOCAL ALÇA MÉS DE 600 ACTES PER INCOMPLIR L'ESTAT D'ALARMA ALS POBLATS MARÍTIMS

El regidor Aarón Cano ressalta el treball realitzat des de Protecció Ciutadana per garantir la convivència a la zona

El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha informat que “des de l'inici de l'Estat d'Alarma i fins el diumenge passat, 3 d'abril, la Policia Local ha alçat més de 600 actes” als barris de Natzaret, Cabanyal-Canyamelar i Malva-rosa. En eixe sentit, l’edil ha destacat el treball desenvolupat pels agents per “garantir la convivència a la zona de Marítim”.

Aarón Cano també ha explicat que s'han produït huit detencions per tràfic de drogues i 92 actes per tinença i consum en via pública, que ha imposat la setena unitat de districte de la Policia Local de Marítim des de l'inici de l'aplicació Del Reial Decret. Segons l’edil, des que es va decretar l'Estat d'Alarma, “la Policia Local de València no ha deixat de desatendre altres qüestions fonamentals en la seguretat de la ciutat”.

Al districte dels Poblats Marítims també s'han desmantellat en els últims dies dos immobles preparats per al cultiu i la distribució de marihuana. Així mateix, els agents han posat set denúncies per ocupació de la via pública sense autorització municipal, una altra denúncia per contaminació acústica i una altra per construcció il·legal sense autorització. Igualment, hi ha hagut tres detinguts per desobediència greu, nou diligències judicials per desobediència, cinc actes de denúncia a locals per infringir la prohibició de tancament i s'ha clausurat una festa a un baix del carrer del Pare Lluís Navarro, on s'han imposat un total de 14 denúncies a persones per incomplir el confinament de l'Estat d'Alarma.

“Fa uns mesos vam advertir, amb la reestructuració de la Policia Local, que València no era una ciutat simètrica i que anàvem a dedicar més recursos a aquelles zones que més ho necessitaren i això hem fet al Marítim”, ha assenyalat l’edil, qui ha precisat que “el nostre gran objectiu al Marítim és que esta zona de la ciutat tinga els mateixos nivells de convivència que la resta”. Aarón Cano ha insistit que “la ciutat ha de tindre homogeneïtat en la qualitat de vida i de benestar. Els drets i les llibertats i, per descomptat, la seguretat han de ser equiparables a totes les zones de la ciutat”.

“A més d'estes actuacions en seguretat ciutadana, la Policia Local de València està fent un gran treball promovent la convivència”, ha afirmat Cano en referència a set denúncies per ocupació de la via pública sense autorització municipal, una altra per contaminació acústica i una altra denúncia per construcció il·legal sense autorització. També hi ha hagut tres detinguts per desobediència greu, nou diligències judicials per desobediència i cinc actes de denúncia a locals per infringir la prohibició de tancament.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE