Friday, May 22, 2020

LA POLICIA LOCAL ESTABLEIX UN DISPOSITIU ESPECIAL PER A GARANTIR LA SEGURETAT DE LES PERSONES DURANT LA DESESCALADA

El regidor de Protecció Ciutadana destaca que durant la primera jornada de la fase 1 «el compliment de les normes va ser exemplar»

La Policia Local de València ha establit un dispositiu per a garantir la seguretat de les persones durant la desescalada de l’Estat d’Alarma «a través de controls de desplaçaments, tant en turismes partículars com en transports públics, i amb una intensificació de la vigilància en terrasses, bars i restaurants així com en parcs i espais públics».

El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha subratllat la «normalitat» de la primera jornada de la fase 1 en la qual destaca el «compliment majoritàriament exemplar». Segons ha indicat l'edil, les propostes de sanció «han descendit considerablement caient fins a les 24 que va interposar ahir Policia Local de València mentre que el dia anterior, diumenge 17 de maig, van anar de 199». «Lògicament en augmentar les activitats permeses, han descendit en la mateixa proporció», ha aclarit.

El regidor també ha manifestat que el dispositiu de Policia Local té com a prioritat «garantir la seguretat de tota la ciutadania» i es prolongarà durant totes les fases de la desescalada per a evitar un repunt de contagis de COVID-19 pel que s'intensificaran les vigilàncies i els controls. A més, ha anunciat que Policia Local de València «potenciarà la creació de circuits segurs perquè la gent puga passejar o fer esport garantint-se les distàncies de seguretat» i ha apel·lat «a la responsabilitat individual mantenint les distàncies de seguretat en tot moment i utilitzant màscares, l'ús de les quals és altament recomanable, per a protegir-te i protegir als altres».

Quant al dispositiu de Policia Local de València, ha explicat que s'establiran controls estàtics per tota la ciutat per a alertar de l'ús de la màscara quan diverses persones utilitzen un mateix vehicle i no convisquen en el mateix domicili. Així mateix es controlarà l'ocupació màxima de dues persones per fila de seients quan no convisquen en el mateix domicili i es vigilarà que els desplaçaments siguen en la mateixa província.

Quant al transport públic es controlarà l'ús obligatori de la màscara i l'ocupació en autobusos, taxis i VTC. D'altra banda, a les terrasses i bars, Policia Local de València controlarà la distància obligatòria de dos metres entre taules i persones, inspeccionarà que l'ocupació màxima siga del 50% de les taules i de l'aforament i inspeccionarà que els grups no excedisquen de les 10 persones.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE