PROTECCIÓ CIUTADANA
Thursday, July 6, 2017

La Policia Local incorpora 36 nous vehicles i 2 furgonetes per a atestats i la Patrulla X4

Anaïs Menguzzato: “Hem aconseguit el doble de vehicles per a Policia Local que el PP amb el mateix import”

La Policia Local de València ha incorporat 36 vehicles i dues furgonetes per a Atestats i la patrulla X4 que completen la renovació de la flota fins a 112 nous vehicles. Es tracta de models que disposen de panells lluminosos en els quals es poden mostrar missatges als conductors i una llum d'alerta i perill que reforça la seguretat en la via pública.

La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato ha destacat la bona gestió realitzada dels recursos públics que ha permès que, amb el mateix import que tenia el PP, “hàgem aconseguit el doble de vehicles” ha indicat Menguzzato després d'esta última fase de lliurament. La primera incorporació es va produir a l'inici de l'any, al gener, quan es van lliurar 41 dels 112 vehicles previstos. En aquella ocasió 15 disposaven d'un kit de detinguts, 12 eren específics per a tràfic, tres tot terreny per a les pedanies i 10 vehicles normals, dels quins tres van ser per al grup GAMMA.

En la segona fase es van lliurar altres 27 vehicles i en la tercera que es va produir el passat mes de maig, Policia Local va incorporar 44, dels quals 8 portaven el kit de detinguts i dos eren tot terrenys per a les pedanies. Simultàniament la regidoria de Protecció Ciutadana ha adquirit 25 noves motocicletes de baixes emissions i amb un manteniment més econòmic que s'han lliurat a la unitat de Tràfic per a reforçar el servici.

“Un dels nostres principals objectius és renovar els mitjans amb els quals treballen els agents” ha indicat la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato per a qui “és fonamental que treballen en les millors condicions perquè puguen prestar elmillor servici a València, ha precisat la regidoraCercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE