PROTECCIÓ CIUTADANA
Tuesday, February 6, 2018

La Policia Local organitza una jornada de formació sobre ocupacions il.legals

Vuitanta agents i comandaments han participat en la jornada

La Policia Local de València ha realitzat una jornada de formació sobre ocupacions d'immobles i habitatges municipals en l'acadèmia situada en la central de l'avinguda del Cid, que ha inaugurat el Comissari Principal Cap de la Policia Local de València, José Serrano, i a la qual han assistit 80 agents i comandaments del cos, així com representants d'altres àrees municipals com ara Assessoria Jurídica, Servicis Socials i Patrimoni. Es tracta d'una jornada en la qual s'ha reflexionat sobre les diferents vies jurídiques, civils, administratives i penals per a abordar estes situacions.
El Comissari Principal Cap de la Policia Local de València, José Serrano, ha destacat precisament la necessitat de seguir explorant fórmules i estrènyer la col·laboració amb totes les àrees municipals implicades, també amb associacions veïnals, entitats públiques i qualsevol agent social, ja que, segons ha indicat, “en moltes ocasions, són ells els que atorguen informació precisa dels veïns i d'estos moviments en temps real”.
Esta jornada de formació s'ha centrat també en l'anàlisi detallada dels diferents camins judicials i ha estat dirigida fonamentalment a comandaments, que són “els encarregats de prendre les decisions per a actuar en primer lloc”, tal com ha destacat l'Intendent Cap de la 7ª Unitat de Districte, Javier Munárriz, qui ha valorat positivament esta jornada. “Era la primera vegada que es feia alguna cosa així i és fonamental tant per a la Policia Local de València com per a l'Ajuntament”, ha indicat Munárriz.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE