DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC SOSTENIBLE
Wednesday, November 29, 2017

La regidoria de Desenvolupament Econòmic recolza la moda valenciana amb el Wedding Day Festival

Este dissabte se celebra la segona edició d'esta jornada que acosta la moda nupcial al centre de la ciutat

Este dissabte, a partir de les 12 hores i durant tota la jornada, se celebra el València Wedding Festival en el centre de la ciutat. Un esdeveniment de moda nupcial i cerimònia, promogut per DIMOVA (Associació de Dissenyadors de Moda Valenciana) i amb la col·laboració de l'Ajuntament, que recorrerà els carrers de Sanç, Sant Vicent, Músic Peydró i l'avinguda de l'Oest.

“És una aposta pel talent valencià. El comerç és una part importantíssima de la nostra ciutat i hem de potenciar les zones que comercialment funcionen bé, i una d’estes zones és el barri de Velluters. Ací estem intentant, amb les obres de reurbanització, recuperar l'espai públic perquè el comerç tinga la millor de les passarel·les”, ha destacat la regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, en una roda de premsa on també han estat presents els dissenyadors Miquel Suay i Francis Montesinos.

L'objectiu de la València Wedding Festival, que compta amb la participació de més de 100 negocis, és dinamitzar el comerç d'esta zona del centre de la ciutat. L'activitat principal són les desfilades de moda nupcial i festa, on es comptarà amb la participació de dissenyadors de prestigi internacional com Francis Montesinos, Miquel Suay, Hannibal Laguna i signatures de la zona i associats a DIMOVA.

La jornada, a més de moda, comptarà amb activitats, animació, fotografia, wedding planners, etc. A més, en esta jornada es podrà gaudir de concerts en directe, cercaviles, exposició de cotxes nupcials i concursos dirigits a promoure l'activitat comercial.

Els comerços de la zona participaran amb aparadors especials, promocions per a bodes i també desfilaran en la passarel·la. D'altra banda, els negocis que no compten amb un punt físic en la zona estaran presents a través d’estands.

L'Ajuntament de València s'ha bolcat amb València Wedding Festival, oferint col·laboració i facilitats logístiques. D'altra banda, DIMOVA duu a terme l'organització de tot l'esdeveniment amb la finalitat d'enfortir el sector, tant als creadors de l'associació com als comerços, marques i fabricadores de moda nupcial i complements. Esta jornada es dirigeix al consumidor final, al turisme i a generar nous nodes de comunicació entre tots els agents.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE