DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC SOSTENIBLE
Thursday, December 15, 2016

LA REGIDORIA DE DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC SOSTENIBLE LLIURA ELS PREMIS #VALÈNCIAEMPRÉN 2016

Sota el lema “Escriu el teu futur", la Delegació de Desenvolupament Econòmic Sotenible ha lliurat tres premis, corresponents a les tres categories establides en la convocatòria: premi al Projecte Empresarial, premi a la Gestió Empresarial, i premi Dona Emprenedora.

En el primer cas, Projecte Empresarial, s'ha reconegut la labor de la firma Academia de Danza i de la seua directora, Rocío Giner. Es tracta d’un centre que, a més de dedicar-se a l'ensenyament de distintes modalitats de dansa, està especialment enfocat al’atenció de la salut física i psicològica de l'alumnat. Es tracta, ha explicat la regidora Sandra Gómez, d'una iniciativa dirigida a acompanyar la formació i expressió artística amb el desenvolupament personal i, sobretot, de la salut.

El premi a la Gestió Empresarial ha correspost a la firma Cuidum Tech, una plataforma d'Internet i també aplicació per a mòbil, que va sorgir com una idea de negoci dirigida a oferir solucions i confiança a les famílies a l'hora de contractar personal cuidador. Així mateix, la iniciativa inclou també la creació d'una borsa de treball especialitzada de personal cuidador.

Finalment, el premi Dona Emprenedora serà per a l'empresa Mundo Arti, una firma nascuda com a plataforma virtual amb la finalitat de fer accessible l'art i la cultura a tot tipus de públic. Du a terme una labor d'intermediació entre artistes i gestors culturals, i de posada en contacte d'artistes amb distintes convocatòries, premis i concursos. De manera paral·lela, la seua labor permet fomentar la cultura autòctona, i la posada en valor de la creativitat a València, amb especial èmfasi en la qualitat i en l'aprenentatge com a claus per a l'èxit.

L'acte de lliurament dels premis, en l'edifici Veles e Vents, ha contat amb la presència dels principals representants del món empresarial i els integrants del Pacte per l'Ocupació en la ciutat de València, sindicats i CEV (Confederació Empresarial Valenciana).

Cada un dels tres projectes destacats en els guardons rebrà un premi de 2.000 euros. A més, el jurat ha establit tres segons premis en cada categoria, que rebran 1.000 euros cadascú, i que han correspost a les empreses Click and drink, una aplicació mòbil que posa en contacte usuaris amb promotors de festivals i esdeveniments i permet adquirir entrades i servicis, segon premi en la modalitat premi Dona Emprenedora. En la categoria de Projecte Empresarial, s'ha destacat en segon lloc la plataforma de comunicació Diario de Economia Social de València, dedicada i enfocada a la creació d'ocupació i desenvolupament econòmic. I com segon millor model de Gestió Empresarial, la firma Exos Solutions, consultora de negocis i plataforma en línia per a la millora en la presa de decisions per part de les empreses en distints sectors.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE