OCUPACIÓ
Wednesday, February 14, 2018

La Regidoria d'Ocupació participa en la XVII Edició del Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat

Sandra Gómez, Ximo Puig i Esteban Morcillo han inaugurat la trobada

Amb més de 40 activitats, hui ha començat la XVII edició del Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d'Economia de la Universitat de València, que se celebra fins demà, 15 de febrer. Una trobada en la qual participa l'Ajuntament de València, a través de València Activa, i que ha sigut inaugurat per la responsable de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, el president de la Generalitat, Ximo Puig i el rector de la Universitat de València, Estaban Morcillo.

El programa d'esta trobada contempla més de 40 activitats relacionades amb l'ocupació i l’emprenedoria dirigides en la seua majoria al públic jove, especialment a l’alumnat de la Universitat de València. La regidora Sandra Gómez ha assenyalat “la importància d'esta trobada que augmenta les oportunitats de l'alumnat i el seu accés al mercat laboral”. A més, ha destacat “l'aposta del consistori per millorar l’ocupabilitat de les persones que més ho necessiten, posant l'accent principalment en els i les joves de la ciutat amb l'objectiu de reduir les taxa de desocupació juvenil”.

València Activa, la marca municipal que aglutina tota l'oferta en ocupació, emprenedoria i formació, ha aprofitat la seua presència a l'esdeveniment per informar de tots els seus servicis a les persones assistents a través d'un estand i donar així a conéixer tota la seua oferta, com la xarxa ‘Barris per l’Ocupació’, l'Agència d'Ocupació València Activa i les diferents accions formatives, esdeveniments i ajudes a l’emprenedoria.

La subdirectora de València Activa, Mar Marín, ha sigut l'encarregada d'intervenir en la presentació de ‘València Activa: coneix tots els recursos d'ocupació, emprenedoria i formació de l'Ajuntament de València’. La importància de la formació, la rellevància de la innovació en un mercat cada vegada més tecnològic i globalitzat i l'auge de la sostenibilitat són altres dels temes abordats durant les diferents intervencions celebrades en l'esdeveniment.

El prestigi de les empreses patrocinadores i participants així com l'ampli programa d'activitats que ofereix converteixen al Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d'Economia en un esdeveniment de referència entre els fòrums universitaris d'ocupació de la Comunitat Valenciana. Es preveu que durant els dos dies de celebració unes 5.000 persones, en la seua majoria estudiants, visiten el fòrum, superant la xifra d'assistència i participació de l'edició de 2016. El fòrum està organitzat per esta facultat de la Universitat de València amb la col·laboració de l'Ajuntament de València, SERVEF, Divalterra i l'Agència Tributària.




Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE