PROTECCIÓ CIUTADANA
Friday, February 24, 2017

L’Ajuntament activarà en Falles el protocol d’emergències per reforçar la seguretat

S’incrementarà la seguretat a Russafa i al voltant dels tunels de les Germanies

Un total de 336 bombers i 20 voluntaris de Protecció Civil treballaran per què la cremà de las falles es faça amb total normalitat i seguretat. D’esta manera, es clausuraran unes festes que l’Ajuntament preveu “massives”, fet pel qual s’activarà, per primera vegada, el protocol municipal de emergències davant massificacions. Este dispositiu reforçarà la seguretat en les zones de major concentració de gent, com és el cas de Russafa.
Concretament, segons ha detallat la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, 67 bombers treballaran diàriament amb eixe objectiu, i es reforçarà la seguretat a Russafa i al voltant dels tunels de les Germanies, on s’activarà el protocol d’emergències davant massificacions i instalarà un lloc de comandament preventiu amb Policia, Protecció Civil i Sanitat per a millorar la coordinació i l'efectivitat de les respostes.

A més, en esta zona s’afavorirà la circulació de persones amb mesures com, per exemple, deixar lliure de terrases la via que connecta l’eixida del túnel de les Germanies amb els carrers ellumenats de Russafa, a les hores d’encesa, o l’establiment dels mercats en una sola banda dels carrers. Així mateix, es crearan itineraris segurs per als qui visiten les llums amb una nova senyalització dels camins d'entrada i eixida mitjançant pòrtics.

En concloure la reunió, Anaïs Menguzzato ha agraït el treball dels servicis de l'Ajuntament com el de trànsit que reforçaran el torn, el de l'Agència Valenciana d'Atenció a les Emergències que augmentaran un 20 per cent el personal que atendrà el 112 i el suport dels 239 voluntaris de Creu Roja que també reforçarà la seua presència en Falles amb més ambulàncies de guàrdia i infermeries mòbils que se situaran en les zones de major afluència.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE