OCUPACIÓ
Wednesday, November 8, 2017

L’Ajuntament aprova 219 places d’oferta pública d’ocupació

La proposta ha estat aprovada en la reunió de la Mesa de Negociació

El govern municipal ha anunciat l’Oferta d’Ocupació Pública (OOP) d’enguany, que preveu la incorporació de 219 professionals a la plantilla de l’Ajuntament. Es tracta d’una oferta variada que inclou 40 places per a policies locals i 11 per a bombers. A més a més, en esta OOP s’aborda per primera volta els processos de consolidació de moltes categories laborals. Entre elles destaca la de Tècnics d’Administració General, on ixen 46 places de consolidació i estabilització, i 40 places pel torn lliure. El cos dels tècnics d’administració general es troba repartit per tots els servicis municipals i són fonamentals per al bon funcionament de la Casa.

Concretament, l’OOP de l’Ajuntament de València ofereix 40 places per a policies locals -12 de les quals seran de mobilitat i 28 pel torn lliure-, 40 places de TAG -34 seran de consolidació i 12 d’estabilització-, 11 per a bombers –tres de mobilitat i vuit lliures-. A més d’encetar els processos de consolidació de TAG també s’aborden altres processos com farmacèutics, enginyers tècnics industrials, enginyer de camins, periodistes, metges, diverses categories de professors del conservatori. La proposta ha sigut presentada pel regidor de govern interior als sindicats de la Mesa General de Negociació i ha sigut aprovada per la majoria sindical. S’hi ha mostrat a favor UGT, CCOO, CSIF i Intersindical, mentre que el SPPLB hi ha votat en contra.

Esta oferta d’ocupació pública continua amb les polítiques de creació d’ocupació pública del nostre govern donant resposta a les necessitats de la ciutat i dels veïns i veïnes. Reforcem les àrees de protecció ciutadana t i aquelles que dinamitzem els sectors econòmics de València. La protecció ciutadana, el benestar social, l’economia, la cultura o l’educació milloraran de forma notable amb esta nova OOP del Govern de la Nau.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE