EDUCACIÓ
Monday, February 19, 2018

L’Ajuntament cedeix una parcel.la per a l'ampliació el col.legi públic Lluís Guarner

La parcel.la situada al carrer de la Serra d'Agullent té 9.951 m2

La Junta de Govern Local ha aprovat la cessió a la Conselleria d'Educació d'una parcel·la de sòl públic situada al carrer de la Serra d'Agullent perquè siga destinada a l'ampliació del centre públic d'ensenyament Lluís Guarner, i seguir contribuint així des de l'Ajuntament a la millora dels servicis públics essencials en els barris on més ho necessiten.

La portaveu del govern, Sandra Gómez, ha informat en roda de premsa de l’aprovació per part de la Junta de Govern Local, de la cessió a la Conselleria d'Educació d'una parcel·la de sòl públic situada al carrer de la Serra d'Agullent.

La parcel·la de propietat municipal que se cedeix a la Generalitat té una superfície de 9.951 metres quadrats que es destinaran a l'ampliació del centre educatiu d'ensenyament infantil i primària Lluís Guarner, dins del programa de la Generalitat Valenciana dirigit a millorar la qualitat de les nostres infraestructures. Així ho ha explicat la portaveu del govern.

Este ha sigut un dels punts aprovats en la Junta de Govern Local, que ha tractat altres assumptes. Gómez ha recordat així mateix l'aprovació del projecte d'urbanització dels carrers paral·lels al mar en el Cabanyal-Canyamelar, finançat amb càrrec al Pla de suport a la inversió Productiva de la Generalitat (Pla Confiança), que inclou els carrers Escalante, José Benlliure, Progrés i Pare Lluís Navarro. També ha recordat la tramitació de la nova proposta del promotor en la unitat d'execució avinguda Constitució-Agustín Lara, així com la construcció d'un camp de futbol en el barri de Malilla.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE