EMPRENDIMIENTO
Saturday, September 9, 2017

L’Ajuntament concedirà per primera vegada ajudes a les indústries del sector cultural

La Junta de Govern ha aprovat un muntant de 200.000 euros

L'Ajuntament de València ha aprovat, per primera vegada, una línia d'ajudes a les indústries i empreses del sector de la cultura, una àrea de negoci susceptible de millorar els índexs d'ocupació en la ciutat, i que oferix el valor afegit de la projecció d'una imatge urbana de qualitat i prestigi.

La portaveu de l'Equip de Govern, Sandra Gómez, ha anunciat hui la decisió de la Junta d'aprovar una partida de 200.000 euros que es dedicarà a este objectiu. “Traiem per primera vegada una convocatòria d'ajudes al sector de la indústria cultural, que és un dels principals sectors afectats per la crisi”, ha explicat.

Gómez ha defés que la cultura “és un sector econòmic més de la ciutat, i a més un sector que aporta un valor especial a València perquè ens dóna imatge i prestigi”. A més, ha subratllat les “dificultats que presenta este sector per a generar un model estable de negoci i, per tant, per a generar ocupació, i un ocupació de qualitat”.

El paquet d'ajudes previst arriba als 200.000 euros, i cada una de les ajudes per constitució d'empreses que es dediquen a este sector podrà arribar fins als 6.000 euros.



Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE