SANITAT I SALUT
lunes, 12 de febrero de 2018

L’Ajuntament convoca la VI edició del concurs “K em contes”per un ús responsable de les noves tecnologies

El termini de presentació de treballs estarà obert fins al 25 d’abril

El Pla Municipal de Drogodependències de la Regidoria de Sanitat i Salut ha convocat la VI edició del concurs “K me cuentas”, un certamen que invita l’alumnat de València, amb una edat compresa entre els 11 i els 18 anys, per que propose, amb cartells i videos, un ús responsable de les noves tecnologies i les xarxes socials.

La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, s’ha fet ressò d’esta convocatòria “que preten fomentar la participació de la joventut en la prevenció de les adiccions a les tecnologies i, evitar, d’esta manera, el seu ús problemàtic”. Amb este objectiu, es valoraran els treballs que plasmen idees de responsabilitat davant d’internet, les xarxes socials (Facebook,Twitter, Instagram, YouTube….) així com els mòbils o videojocs.

Mayte Girau, que ha recordat que el Pla Municipal de Drogodependències té obert perfil preventiu en les xarxes socials Twitter, Facebook i YouTube denominat “K em contes...” amb la finalitat de mantindre “un canal per a comunicar hàbits saludables l’alumnat de València”, ha agraït la col·laboració del professorat que anima i fomenta en el seu alumnat la participació en esta activitat..

Els treballs es presentaran únicament en format electrònic (en línia) i s’enviaran a l’adreça electrònica kmecuentas@valencia.es El termini d’enviament i presentació serà fins a les 10 hores del 25 d’abril.

Els premis consisteixen en la donació de vals per a la compra de material esportiu. Per a més informació i consulta de les bases, poden dirigir-se a www.valencia.es/kmecuentas apartat “Concurs”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE