Protecció Ciutadana
Thursday, August 13, 2015

L'AJUNTAMENT ESCOLTARÀ ELS JÓVENS PER A GENERAR ALTERNATIVES D'OCI NOCTURN

La regidora de Protecció Ciutadana i la Federació d'Associacions de Veïns es reuniran al setembre amb el Consell de la Joventut

Responsables de l'Ajuntament de València i de la Federació d’ Associacions de Veïns es reuniran al setembre en una Taula de Treball en què estaran representats els hostalers i el Consell de la Joventut per a generar i consensuar alternatives d'oci nocturn que concilien amb el dret al descans del veïnat.
Així ho ha anunciat hui l'alcaldessa en funcions i regidora delegada de l'àrea de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, després de rebre a la presidenta i a la secretària de la Federació d’Associacions de Veïns, María José Broseta i Ana Cantero, respectivament. En esta trobada, que s'ha celebrat com a primera presa de contacte amb l'Alcaldia, la responsable municipal i les representants veïnals també han parlat de la Policia de Barri, de la que Sandra Gómez ha assegurat que l'Ajuntament va a “reforçar i resetear, perquè siga més pròxima”. Així mateix, han compartit inquietuds sobre el Parc de l'Oest del cos de Bombers, “instal·lacions en què –segons ha explicat l'alcaldessa en funcions- ja s'han impulsat les reparacions necessàries perquè puguen tornar a tindre el seu ús habitual”:
Sandra Gómez ha destacat l'oci nocturn com “un dels principals problemes amb què s'ha trobat el govern municipal a l'arribar a l'Ajuntament, ja que l'incompliment de l'horari de tancament, entre altres, genera problemes de convivència amb els veïns i en alguns casos es lesiona el dret al descans de les persones residents de determinades zones”.
En este sentit, la també regidora de Protecció Ciutadana, ha destacat que “la botellassa és un problema que afecta la ciutat perquè fins ara no s'ha fet res per a posar-li fi”. Per això, ha oferit que en el nou curs polític es constituïsca una nova Taula de Treball entre l'Ajuntament, Federació de Veïns, Federació d'Hostalers i el Consell de la Joventut de València “ja que cal donar-los paper als joves, cal donar-los protagonisme perquè ells decidisquen també què és el que volen fer, què propostes d'activitats poden fer a la nit i d'esta manera donar-li una solució a este problema a qui sempre se li ha donat l'esquena”.
Pel que fa a la Policia de Barri, Sandra Gómez ha sol·licitat comptar amb l'ajuda de la Federació d'Associacions de Veïns per a poder “reforçar i resetear el projecte de la policia local de barris perquè siga encara més pròxima al ciutadà i a la ciutadana”.
Finalment, respecte al futur del Parc de l'Oest, “tancat per l'anterior Govern per a inaugurar el Parc de Ciutat Vella”, l'alcaldessa en funcions ha assegurat que siga el que siga el futur d’esta instal·lació “s'han acabat les decisions arbitràries que no obeïsquen a un motiu tècnic. S'ha de comptar amb tot el món, amb tots els agents implicats i, per descomptat, amb l'associació de veïns de la zona i veure quina solució se li pot donar a este assumpte a fi de que hi haja una bona resposta per part del cos de bombers en el cas que hi haja qualsevol incident”.Fuente de información: Ajuntament de València

Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE