TURISME
Friday, October 19, 2018

L’Ajuntament impulsa la plataforma “Tur4All” per al foment del turisme accessible i inclusiu

Hui se n'ha presentat una app i una web

Les regidories de Turisme i Servicis Socials formen part dels organismes que han volgut donar suport i impulsar la plataforma TUR4all, creada per a fomentar l'accessibilitat del turisme a persones amb condicions especials com a mobilitat reduïda o alguna discapacitat.

La plataforma TUR4all ha presentat una web i una app que pot ajudar tota persona que tinga algun tipus de discapacitat, tinga a veure o no amb la falta de mobilitat. Estos permeten conéixer amb antelació quines instal·lacions o activitats turístiques properes possexen les condicions idònies d'accessibilitat a ser gaudides per tot el món, sense distinció.

«No es pot ser una destinació intel·ligent i sostenible si no s'és accessible per a tot el món», ha afirmat la regidora. de Turisme, Sandra Gómez, sobre esta plataforma que ha impulsat l'Associació Estatal de Persones amb Discapacitat Física. «Des de l'Ajuntament volem visibilitzar i sensibilitzar a la societat valenciana sobre la necessitat de ser una ciutat inclusiva. Per a això és necessari que innovem i adaptem la nostra oferta turística a qualsevol circumstància perquè tothom puga gaudir de València», ha indicat Gómez.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE