Friday, September 11, 2020

L’AJUNTAMENT PARTICIPARÀ AMB LA GENERALITAT AMB UNA COMISSIÓ DE SEGUIMENT DE LES ANÀLISIS DE LES AIGÜES RESIDUALS

L’Ajuntament participarà amb la Generalitat amb una comissió de seguiment de les anàlisis de les aigües residuals per coordinar estes dades amb altres indicadors i predir i previndre situacions de risc en els diferents districtes de la ciutat. A més d’esta mesura, els servicis municipals continuaran amb el seu treball per pal·liar l’expansió de la pandèmia del coronavirus a la ciutat de València, on es mantenen, per resolució de la Conselleria de Sanitat, la prohibició de reunió de més de 10 persones, i la limitació de visites a les residències de majors.

En la reunió s'ha compartit la preocupació pel fet que els menors que, estan protegits als centres escolars amb “grups bambolla”, no mantinguen les mesures de seguretat en eixir-hi. En este sentit, els dos responsables públics han acordat «recomanar als pares i mares perquè respecten les normes de distància social que s’apliquen dins les aules».

Una trobada, en què han participat el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, i la regidora del Cicle Integral de l’Aigua, Elisa Valía, els quals han qualificat de «raonables totes les mesures que Sanitat ha disposat per pal·liar l’expansió del coronavirus a la ciutat».



Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE