EMPLEO Y EMPRENDIMIENTO
Thursday, January 18, 2018

L’Ajuntament potencia les habilitats digitals dels emprenedors amb startups en fase de creixement

Esta setmana comença la segona fase del programa Factory Startup

La fase avançada del programa d'aprenentatge digital Factory Startup, una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de València a través de València Activa i de la xarxa VIT Emprèn, amb la col·laboració de l'Associació Valenciana de Startups, comença demà, dijous 18 de gener. Esta iniciativa, en la qual es van inscriure més de 500 persones en la primeres 24 hores, està destinada als emprenedors i emprenedores que tenen la seua startup en fase de creixement.

La regidora de l'àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha destacat que amb estes propostes ‘València obri les seues portes i dona suport als qui volen emprendre i als qui estan desenvolupant projectes empresarials tecnològics amb l'objectiu de generar ocupació de qualitat i millorar el teixit productiu de la ciutat’. L'objectiu d'este programa “és potenciar les habilitats digitals de les startups de la ciutat de València, donar-los les últimes eines digitals i compartir coneixement a través de ponents, amb dilatada experiència, que hagen liderat projectes escalables amb solucions globals. Concretament, durant esta segona fase del programa se celebraran 17 workshops impartits per 19 reconeguts experts, referents a nivell nacional i internacional provinents d'empreses i fons d’inversió que versaran sobre les àrees de Negoci, Vendes, Màrqueting, Producte, Tecnologia i Empreneduria Social, en sessions fonamentalment pràctiques i participatives.

Sandra Gómez ha recordat que el Factory Startup és un programa que tracta d'involucrar al màxim nombre de membres de la Comunitat Vit amb la finalitat de promoure-la entre l'ecosistema valencià i “així empoderar a tots els que integren esta comunitat”. És per este motiu que 21 mentors de diferents àrees del sector han seleccionat als 19 ponents d'esta fase del Factory Startup, “demostrant així les fantàstiques relacions públic-privades dins de l'ecosistema emprenedor a València”.

“Una bona mostra de l'èxit del Factory Startup, en la seua fase inicial, és que va ser nomenat candidat als European Digital Skills Awards 2017 que va concedir la Comissió Europea”, ha assenyalat la regidora en manifestar el seu desig “de situar València com a ciutat referent en innovació i empreneduria a nivell internacional; i posar en valor la tasca de Vit Emprèn com a xarxa promotora de l'ecosistema innovador valencià”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE