Thursday, February 25, 2021

L’AJUNTAMENT REITERA A LA DIRECCIÓ DEL VALÈNCIA CF EL COMPROMÍS QUE TÉ D'ACABAR EL NOU ESTADI

Sandra Gómez recorda que hui es compleixen 12 anys de la paralització de les obres

La vicealcaldessa i Regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha reiterat hui a la direcció del València CF el “compromís que té d'acabar el nou estadi de futbol”. Gómez ha realitzat aquestes declaracions amb motiu que “hui es compleixen 12 anys de la paralització de les obres del Nou Mestalla” i és “una bon moment per a recordar el deute i el compromís que va adquirir la direcció del club amb la ciutat i la seua afició”, ha afirmat.

“El València és un club que no s'entén sense la seua afició i sense el suport que li ha donat sempre aquesta ciutat perquè siga un projecte esportiu que ens represente tant en l'àmbit nacional com internacional amb orgull”, ha assenyalat la vicealcaldessa per a qui “la propietat del club ha de comprometre's amb retornar a aquesta ciutat tot el suport que ha rebut”.

En aquest sentit, ha reclamat “la finalització de les obres del nou Mestalla després de dotze anys de paràlisis”. “Hi ha hagut temps més que suficient per a treballar i acabar les obres. No hem tornat a saber res des de l'inici del curs polític”, ha advertit i ha recordat que l'actual direcció del club va assumir un compromís amb la ciutat.

“Després de dotze anys de paralització hi ha hagut temps més que suficient per a posar-se a treballar, per a donar algun senyal de vida", ha asseverat i ha señalado que des de la reunió que van mantindre el club i l'Ajuntament “han passat mesos més que suficients per a complir els mínims acords i requisits”.

Sandra Gómez ha posat l'accent que la direcció del València té “un compromís no sols jurídic, també moral i ètic amb la ciutat de València". Per això, ha afirmat que "acabar el Nou Mestalla no és alguna cosa en benefici de l'Ajuntament sinó de la ciutat, i especialment de la seua afició que vol veure jugar al seu club en un estadi en condicions, amb dignitat i que vol deixar de veure com el Nou Mestalla continua sent una espècie de monument a la mala gestió esportiva que el club va patir durant uns anys".Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE