Wednesday, November 18, 2020

L'AJUNTAMENT REPARTIRÀ 100.000 MASCARETES ENTRE ELS COL·LECTIUS SOCIALS VULNERABLES

El regidor Emiliano García explica que el material arribarà de Xi’an, amb motiu de la signatura del Memoràndum d'Entesa amb la ciutat Xinesa


En uns dies, la nostra ciutat formalitzarà el Memoràndum d'Entesa amb la ciutat xinesa de Xi’an. Amb motiu d'esta signatura, esta ciutat ha oferit a la delegació d'Internacionalització un carregament de cent mil mascaretes per a contribuir a la protecció dels ciutadans i ciutadanes. “Este agermanament és fruit d'una declaració d'intencions entre les dos ciutats, signada el 2016 per la vicealcaldessa Sandra Gómez”, ha explicat el regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García.

García ha reconegut este gest de l'Ajuntament de Xi’an i ha manifestat que “des de l'inici de les nostres relacions, la ciutat xinesa ha sigut molt proactiva, oferint la seua col·laboració i ajuda a València des de l'inici de la crisi sanitària”. Per això, ha expressat “l’agraïment” de l'Ajuntament de València per “esta atenció i ajuda”, i ha subratllat que l’objectiu és que estes mascaretes arriben “a la nostra població, posant especial atenció en aquells col·lectius que més les necessiten des del punt de vista social, econòmic i sanitari per a protegir-se contra el virus”.

Per a fer arribar les mascaretes a estos col·lectius, ha explicat que la Delegació d'Internacionalització gestionarà un repartiment entre aquelles delegacions municipals l'àmbit de treball de les quals estiga relacionat amb l'atenció a col·lectius desfavorits o de risc, com ara Envelliment Actiu, Benestar Social, Protecció Ciutadana i Salut. García ha considerat que el “suport mutu” ha de ser “la base per a establir vincles significatius amb les ciutats amb les quals estem agermanades o amb les quals tenim acords de col·laboració. La reciprocitat i la cooperació seran sense dubte les premisses per a dotar de sentit les nostres relacions amb ciutats estrangeres”.

A més, ha recordat que estes mascaretes “s’uneixen al lot de 23 mil més que la Regidoria de Salut està repartint entre les associacions de malalts de la ciutat amb l'objectiu de reforçar la protecció i previndre els contagis entre este col·lectiu, considerat especialment vulnerable en patir malalties i patologies prèvies”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE