Sunday, March 29, 2020

L'AJUNTAMENT REPARTIRÀ 25 CISTELLES Al DIA AMB PRODUCTES PER A UNA SETMANA A PERSONES MAJORS EN SITUACIÓ D'EXTREMA VULNERABILITAT

Pilar Bernabé anuncia que a través de Creu Roja 175 persones majors rebran cistelles amb productes d'higiene i alimentació

La regidora d'Envelliment Actiu, Pilar Bernabé, ha anunciat que l'Ajuntament signarà un conveni de col·laboració amb Creu Roja per a repartir 25 cistelles diàries, amb productes d'higiene i alimentació saludable, per a una setmana. D'aquesta manera, l'Ajuntament atendrà 175 persones majors en situació d'extrema vulnerabilitat que es troben en els seus domicilis.

Les cistelles s'elaboraren tenint en compte les diferents patologies que aquestes persones poden tindre supervisades per una tècnica amb el grau en Nutrició Humana i Dietètica. Creu Roja prepararà les cistelles, es dirà a les persones majors per a avisar-los que aniran als seus domicilis a realitzar el lliurament que es durà a terme de dilluns a diumenge.

“Aquest contingent es podrà ampliar en cas que es detecte que és necessari arribar a més persones”, ha indicat Pilar Bernabé. Està previst que aquest nou servei entre en funcionament aquesta mateixa setmana per a ajudar a persones majors que no solament estan aïllades a conseqüència del coronavirus, sinó que es troben en un cas d'extrema vulnerabilitat econòmica.

Les persones que vulguen sol·licitar aquest servei, hauran de posar-se en contacte amb la regidoria a través del 900 525 798 perquè es tramite la seua petició i el tècnics s'avaluen la seua situació.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE