Cultura i Educació
Monday, November 18, 2013

L'equip de Govern aprova nostra moció per a reclamar al Govern la baixada al 10% de l'IVA per a les Falles

El socialistes recorden que han transcorregut 18 mesos des de que l'ajuntament anuncià que estaba negociant la rebaixa i l'Executiu central seguix sense atendre esta petició

El portaveu adjunt del grup municipal socialista, Salvador Broseta, i la regidora Pilar Calabuig han explicat que en la Comissió de Cultura s'ha aprovat una moció alternativa a la proposta presentada pel PSPV-PSOE perquè l'Ajuntament reclame al Govern central la rebaixa del tipus d'IVA per a les Falles al 10 per cent.

En la reunió, els socialistes han recordat al PP que en el ple de juliol de 2012 es va aprovar una altra alternativa a la proposta socialista per la que el govern local es comprometia a realitzar les gestions davant del Ministeri d'Hisenda i la Presidència del Govern.

No obstant això, han advertit que des del citat ple "han transcorregut 18 mesos i l'Executiu central seguix sense atendre esta petición", per la qual cosa els socialistes han anunciat que duran a terme un "seguiment exhaustiu dels tràmits que realitze l'ayuntament" a través dels plens i de les comissions.

D'altra banda, Broseta ha indicat que s'ha aprovat per unanimitat la proposta que han presentat els socialistes perquè l'Ajuntament s'adherisca al programa PLATEA, la finalitat del qual és subvencionar la programació cultural d'arts escèniques en les ciutats. Al contrari, ha indicat que han rebutjat la moció per a crear un pla de foment a la lectura.

Finalment, Salvador Broseta hi ha assenyalat que a la pregunta sobre l'homenatge al ministre valencià que va abolir l'esclavitud, José Critóbal Sorní, l'equip de govern ha reconegut que està pendent l'organització d'unes conferències per a donar a conéixer el personatge.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE