Tuesday, May 19, 2020

LES AJUDES REACTIVA DE L'AJUNTAMENT DE VALÈNCIA PERMETRAN QUE LES EMPRESES MANTINGUEN PROP DE 3.000 LLOCS DE TREBALL

Després d'una primera fase a la qual s'han invertit prop de 4 milions d'euros, la regidora Pilar Bernabé anuncia una segona convocatòria de 1,5 milions d'euros

La regidora de Desenvolupament Econòmic, Pilar Bernabé, ha informat que l'Ajuntament de València ha publicat hui la llista de les persones beneficiàries de les ajudes contemplades en el Pla Estímul Reactiva València, destinades a mantenir l'activitat econòmica de les xicotetes i mitjanes empreses així com de persones autònomes. En esta primera fase, el pressupost de la qual ascendix a 3.759.076 milions d'euros, prop de 1.100 persones han pogut accedir a unes ajudes que Bernabé ha anunciat que disposaran “d'una segona fase amb altres 1,5 milions d'euros addicionals”.

Amb esta mesura, la regidora de Desenvolupament Econòmic ha posat en valor que l'Ajuntament garantix que les empreses puguen mantenir prop de 3.000 llocs de treball a la ciutat de València. “Les persones beneficiàries rebran ajuda directa per a reactivar la seua empresa i mantenir l'activitat econòmica durant, almenys, un any”, ha remarcat Bernabé, qui ha recordat que estes ajudes “són complementàries a les que se sol·liciten a la Generalitat, de pimes i autònoms, i a les quals el propi Ajuntament concedix a sectors específics”.

Així mateix, Bernabé ha reivindicat que “l'Ajuntament de València va ser pioner en tota Espanya a treure estes ajudes que garantiran l'activitat econòmica”. “No són ajudes a fons perdut sinó que garantiran l'activitat econòmica”, ha prosseguit Bernabé, qui ha anunciat que “volem treure una segona fase en la qual ampliarem esta llista de beneficiaris amb 1,5 milions d'euros addicionals”.

L’edil ha assegurat que “es continuaran buscant fórmules per a ampliar totes estes línies per a poder cobrir el 100 per cent de pimes i autònoms”. En esta primera convocatòria s'han presentat un total de 14.370 pimes, de les quals 1.096 han pogut accedir a les ajudes contemplades en el Pla Estímul Reactiva València.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE