DENÚNCIA
Saturday, March 24, 2018

Menguzzato i Vilar denuncien davant la justícia la falsificació d’uns documents amb els seues firmes

Les firmes d'ambdós edils han sigut falsificades i els fets, denunciats davant de la Policia Nacional

Els regidors de l'Ajuntament de València, Anaïs Menguzzato i Ramón Vilar, han comparegut este matí en roda de premsa per a confirmar la “falsedat absoluta” dels documents de suposades expropiacions, exposats en diferents carrers dels barris de Benimaclet i Campanar.

Segons han explicat els edils, durant la jornada d'ahir dijous van aparéixer “falses notificacions, exposades en nombrosos portals i ascensors dels barris de Benimaclet i Campanar”, en les que, han explicat, s'alertava d'una possible expropiació per part de l'Ajuntament de València i d'altres institucions públiques als veïns del barri. “En tal document apareixia l'avantfirma del regidor Ramón Vilar, junt amb la firma, aparentment escanejada, de la regidora Anaïs Menguzzato, tot això amb un segell de la Vicepresidència de la Generalitat, la qual cosa no té sentit”, ha assegurat Ramón Vilar. A més els textos incloïen també imatges corporatives d'altres entitats públiques, fins i tot d'alguna, com el del Ministeri d’Habitatge, que ja no existix. El regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, ha denunciat que estos documents “han causat alarma social, confusió i malestar entre els veïns dels barris afectats, que durant la vesprada d'ahir van estar manifestant la seua preocupació per diverses vies”.

Per la seua banda, la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ha assenyalat la possibilitat que “no siga casualitat que estos fets coincidisquen amb la presentació d’un projecte de participació ciutadana que afecta, precisament, a uns dels carrers on s'han trobat tals papers, concretament el carrer Murta”. Ambdós regidors han confirmat que, “independentment que la notificació siga una vulgar falsificació, allò que s’anuncia no succeirà, ja que no hi ha cap projecte d'expropiació en eixes zones”.

Tot just conéixer els fets, ahir mateix, els dos regidors es van personar en la Direcció Superior de Policia Nacional i van efectuar la corresponent denúncia, a partir de la qual la Policia Nacional ha iniciat la investigació pertinent. Tant Vilar com Menguzzato han qualificat el fet com a “mostra intolerable de falta de civisme i de menyspreu, tant a les institucions com als ciutadans, per part dels qui siguen els autors d'estos fets reprovables”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE