PROTECCIÓ CIUTADANA
Wednesday, December 21, 2016

MENGUZZATO: “PER PRIMERA VEGADA, LES DOTACIONS DE BOMBERS ES BASARAN EN LES NECESSITATS OBJECTIVES DE LA CIUTAT”

La regidora de Protecció Ciutadana ha anunciat l'elaboració d'un Pla Estratègic de Bombers, “assentat sobre estudis tècnics rigorosos”

La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ha anunciat la preparació d'un Pla Estratègic de Bombers de la Ciutat de València, que establirà les dotacions a mitjà i llarg termini en funció de les necessitats de la ciutadania.

“Per primera vegada –ha assegurat la regidora- se'n va a treballar en esta àrea de manera rigorosa, basant-nos en informes tècnics i estratègics basant-se en criteris objectius, no segons determinats interessos que han portat en mandats anteriors a inaugurar coses sense preveure les dotacions de personal ni de material”. “El que volem –ha afegit- és ser més eficients i responsables amb els recursos públics.

Menguzzato ha explicat que l'elaboració d'este Pla és “molt important” perquè fins ara “moltes de les decisions que afecten la seguretat persones s'han fet més per voluntat política que per les necessitats formals o tècniques”. És el cas, ha assenyalat, de decisions com l'obertura del parc del centre de la ciutat.

Per això, des del Servici de Bombers i Protecció Civil s'ha començat una labor que implica “observar el tipus de ciutat que tenim, i les nostres necessitats reals i, a partir d'ací, establir no sols quants parcs són necessaris i on ubicar-los, sinó també estimar el que suposa el cost del seu manteniment”.

“Jo entenc que des de l'Oposició es demane tindre parcs en tots els barris de la ciutat, com es pot demanar tindre també hospitals en tots els barris. Però cal començar per tasques–ha afirmat la regidora- com mesurar quins són els temps que esta ciutat necessita per a acudir a una emergència, i no actuar per mera voluntat política”.

“Tot açò és el treball que ja estem fent –ha conclòs Anaïs Menguzzato- veure quines són les necessitats reals de la ciutat i els costos de manteniment”. En este sentit, la regidora ha criticat que “portem 10 anys sense oposicions per a tindre bombers, però per a posar en funcionament parcs necessitem uns mínims”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE