Sunday, May 31, 2020

MÉS DE 12.000 PERSONES ACCEDEIXEN A LES CONFERÈNCIES EN LÍNIA GRATUÏTES DE VALÈNCIA ACTIVA

Pilar Bernabé: “A partir de l'1 de juny la ciutadania podrà continuar accedint als #VATalks en format setmanal”

El passat mes de març, amb motiu de l'expansió de la COVID-19, l'Ajuntament de València, a través de València Activa, va llançar #VATalks, una sèrie de webinars gratuïts (conferències en línia interactives en temps real) realitzades per experts i expertes en matèria d'ocupació, emprenedoria i formació. Durant estE període, han sigut més de 12.000 persones les que han accedit a estes xarrades formatives a través de la plataforma virtual i el canal de YouTube de València Activa.

València Activa ha realitzat més de 40 webinarsdiaris en els quals s'han abordat matèries molt diverses amb l'objectiu que els valencians i valencianes pogueren continuar formant-se des de casa i rebre respostes a moltes dels dubtes que s'han plantejat estOs dies generades per la crisi de la COVID-19.

Des del passat 24 de març, els valencians i valencianes han pogut aprendre sobre temàtiques com el teletreball, l'accés a l'ocupació, finances, igualtat, voluntariat, tecnologia, inversió, emprenedoria, ajudes municipals, consells legals i financers, comunicació efectiva, màrqueting, comerç electrònic i salut laboral, entre altres. Així mateix, també han pogut conéixer de la mà del nostre personal tècnic els principals serveis i programes que s'ofereixen des de València Activa.

“Gràcies a estos webinars treballadors i treballadores, persones afectades per un ERTE, autònoms i autònomes i pimes han pogut rebre coneixements sobre diferents temes clau per a desembolicar-se davant la situació generada per la COVID-19 i, a més, conéixer les últimes novetats administratives que els concerneixen”, ha assenyalat la responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé.

En eixe sentit, la regidora ha destacat que “és fonamental continuar responent a les necessitats de la societat valenciana” per això, ha informat que “a partir de l'1 de juny, la ciutadania podrà continuar accedint als #VATalks en format setmanal per a rebre consells, eines i formació sobre aspectes primordials d'este moment”, ha afegit Bernabé.

Totes les sessions es continuaran realitzant a través d'una plataforma virtual amb aforament limitat, mitjançant la qual les persones expertes podran interactuar amb els i les participants, resolent els seus dubtes en temps real. Així mateix, totes les sessions es retransmeten en directe a través del canal de YouTube de València Activa, on es troben disponibles per a ser consultades en qualsevol moment.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE