DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC
Monday, September 11, 2017

Més de 200 persones de 14 països es reuniran a València per l’Escola de Machine Learning de BigML

L'esdeveniment tindrà lloc a l'edifici Veles e Vents amb la col.laboració de Vit Emprén

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha anunciat que més de 200 persones procedents de 14 països es reuniran a València per a assistir a la tercera edició de l’Escola de Machine Learning que organitza BigML en col·laboració amb Vit Emprén i l’Ajuntament de València.

L’edifici Veles e Vents albergarà este esdeveniment que se celebrarà els pròxims 14 i 15 de setembre, amb la presència d’Enrique Dans, un dels professors de sistemes d’informació més reconeguts del món d’una de les escoles de negoci més prestigioses del planeta i bloguer tecnològic influent als països de parla hispana. Dans oferirà una ponència el dia 14 a les 18.00 hores sobre el machine learning aplicat al món real, la transformació digital que estan patint milions de negocis i com estan canviant els seus processos de treball.

Més de 200 assistents prendran part en la cita, provinents de Bèlgica, Alemanya, Suïssa, Holanda, Anglaterra, Finlàndia, França, Afganistan, Iran, Algèria, Turquia, EUA, Xina i Espanya. D’ells, 161 representen 96 empreses privades, mentre que els 41 assistents restants representen 27 organitzacions acadèmiques. Esta edició de l’escola d’estiu de machine learning supera l’anterior, celebrada a València, a la qual van assistir més de 140 persones de 19 països, que representaven 53 empreses i 21 organitzacions acadèmiques.

El CEO i cofundador de BigML, Francisco J. Martín, ha destacat que, 6 anys després de la primera edició, celebrada en 2011 amb la premissa de fer un machine learning accessible a tot el món, “les empreses reconeixen la urgència d’implementar tècniques de machine learning en els seus negocis per a mantindre’s competitius, i donen prioritat a la formació dels seus empleats per a comptar amb els seus propis experts en machine learning. El mercat demana consumir plataformes com BigML”.

BigML va obrir la seua seu europea a València l’estiu de 2015, “des de la convicció en el potencial tecnològic de la ciutat, ja que el machine learning és la clau per a l’evolució i la competitivitat del sector empresarial”, en paraules dels seus promotors. “BigML ha dut a terme diversos esdeveniments de machine learning a València per a contribuir a la internacionalització de la ciutat i convertir-la en un referent de la Intel·ligència artificial a escala nacional i europea”, han afegit.

Com a activitats per al desenvolupament d’esta iniciativa, a més de les escoles de machine learning, BigML disposa de la Càtedra de Machine Learning de la Universitat Politècnica de València, que dóna suport a les iniciatives d’educació, realitza reunions (meetups) amb les persones interessades en este camp, ha celebrat un esdeveniment sobre l’impacte del machine learning en la nostra societat i participarà en el congrés de tecnologies emergents per a ecosistemes 4.0 el pròxim mes de novembre, entre altres.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE