PROTECCIÓ CIUTADANA
Thursday, June 21, 2018

Més de 200 policies treballaran durant la Nit de Sant Joan

També es reforçaran els servicis d'EMT i neteja

La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ha destacat el dispositiu especial de la Nit de Sant Joan, en el qual intervé Policia Local, Bombers i Protecció Civil. «Més de 200 policies actuaran en la nit del dissabte per garantir la correcta circulació i per fer els controls d'accés a la platja, perquè com en els últims anys està prohibit l'accés amb botelles de vidre i és el propi Ajuntament qui servix la llenya en el passeig», ha exposat Menguzzato, qui ha recordat que serà la Policia Local «qui exercirà eixe control per garantir la seguretat de tots i totes i que no tinguem ni claus ni vidres en l'arena, ja que l'objectiu és que la gent ho passe bé i que no hi haja ferits ni problemes en eixa nit».

Donat que està prohibit portar vidres a les celebracions de Sant Joan s’estima que l’ús d’envasos i gots de plàstic serà majoritari. Per aprofitar esta circumstància es desenvoluparà una nova edició de la campanya ‘Ara pots pujar el reciclatge’ entre les 18.00 hores de la vesprada i les 23.00 hores de dissabte per fomentar el reciclatge. Hi haurà tres punts de reciclatge distribuïts al passeig, davant de la zona de fogueres. Les persones que hi participen obtindran tiquets per participar en el sorteig d’una bicicleta, com en les edicions anteriors.

Pel que fa al dispositiu previst per a les platges del sud, cal recordar que està totalment prohibit fer fogueres per l’afectació que poden tenir al Parc Natural de l’Albufera.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE