Protecció Ciutadana
Thursday, September 24, 2015

Millorem l'atenció policial a les víctimes de violència masclista

Reunió de Sandra Gómez amb la Consellera de Justícia

La nostra regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, i la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, han acordat crear una mesa de treball per a millorar i coordinar la protecció policial a les víctimes de la violència masclista, que implique també a la Fiscalia.

“Creiem que es poden millorar i fer moltes més coses però per a açò és fonamental que se'ns impliquem tots les entitats responsables, i que ens coordinem per a oferir una millor atenció a les víctimes”, ha explicat després de la reunió que ha mantingut amb Gabriela Bravo.

Entre els assumptes tractats en la trobada d'este matí, Gómez ha traslladat a la consellera “totes les qüestions en les quals les administracions Local i Autonòmica poden col·laborar per a garantir el bon funcionament dels servicis que presten a la ciutadania, com serà el cas de la celebració del pròxim 9 d’Octubre”.

Així mateix s'ha referit a la decisió que va adoptar el Govern Local perquè la Policia Local “no participe en els desnonaments ni done suport als alçaments”. Sobre este tema, ha indicat que s'han abordat “punts de trobada” entre ambdues administracions que, ha remarcat, “deixen en evidència la disposició de l'Ajuntament a col·laborar quan es tracte d'actes en què els agents es limiten a les accions d'ajudar i protegir als ciutadans i ciutadanes”.

Finalment, ha indicat que uns altres dels assumptes tractats han sigut “les ocupacions il·legals en El Cabanyal” i “els protocols jurídics d'actuació destinats a la mediació per a aconseguir que el propietari d'una casa ocupada puga recuperar la seua vivenda de manera àgil i ràpida”. Fins al moment, ha recordat que este procés “s'eternitza durant un o, fins i tot, dos anys”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE