Protecció Ciutadana
Thursday, March 9, 2017

Millorem les dotacions de bombers i augmentem el nombre d’efectius

La regidora de Protecció Ciutadana Anaïs Menguzzato ha participat en la festivitat d’este Cos

Incrementem el nombre de places de Bombers de València (un total de 18) perquè, tot i la tasca que desenvolupa este Cos per a garantir la seguret de la ciutadania, les seues dotacions personals han estat molt reduïdes durant els últims anys, i a més estan envellides.


La nostra regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ha participat en l’acte organitzat amb motiu de la festa anual del Cos de Bombers de València, “una celebració que arriba quan la ciutat està ja en ple ambient festiu previ a la gran setmana fallera, en la qual el vostre treball es posa en valor encara més cada any”. Una al·lusió que ha fet l’alcalde davant el cos de bombers i la Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor que hui han visitat les instal·lacions municipals de l’avinguda de la Plata.

Anaïs Menguzzato, que ha reiterat agraïments als Bombers, ha parlat del compromís de l’equip de govern de dotar-los del material, de la formació i del personal necessari, que enguany s’ha materialitzat en equipació forestal i la incorporació de 18 bombers i bomberes.

“El nostre objectiu és oferir la millor resposta als nostres veïns , però fer-ho de la manera no solament més eficaç sinó també més eficient; per açò hem pres les decisions sobre la base de criteris tècnics, no sol polítics. Exemple d'açò és la reorganització dels parcs, la reobertura del parc de l'oest i la transformació del parc de ciutat vella per fi, en el centre de comunicacions i la prefectura de guàrdia”, ha explicat.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE