EMPRENIMENT
Monday, September 10, 2018

Oberta la inscripció als cursos gratuïts per a emprenedors de València Activa

València Activa, l'agència d'ocupació de l'Ajuntament, ha obert el termini d'inscripció per als cursos ‘Càpsules per emprendre’, dirigits a persones interessades a crear una nova empresa o a aquelles que ja han iniciat la seua carrera empresarial i desitgen aprofundir en algun coneixement. L'alumnat obtindrà formació gratuïta a mesura en màrqueting, gestió empresarial i habilitats per a la venda en estos tallers de set setmanes de durada impartits per la Cambra de Comerç de València.

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha subratllat «la importància de la formació com a element fonamental per millorar l'ocupabilitat» i «la necessitat d'impartir estos cursos de coneixements en matèries clau per posar en funcionament un projecte empresarial». Les ‘Càpsules per emprendre’ engloben diferents matèries de caràcter multidisciplinari «indispensables a l'hora de desenvolupar un nou projecte empresarial», com ara màrqueting, gestió econòmica, financera i laboral, models de negoci, obligacions fiscals i tributàries, habilitats comercials per a la venda o presentacions eficaces.

El programa formatiu està compost per mòduls independents, de manera que l'alumnat pot optar per assistir a totes les càpsules o únicament a les que li resulten més interessants. A més, València Activa posa a la seua disposició els punts d'atenció a l'emprenedor/a i de coworking, així com ajudes i altres accions formatives. També existix la possibilitat d'unir-se a Vit Emprén, la xarxa d'emprenedors innovadors de la ciutat, que té l'objectiu de promoure la creació i consolidació de nous projectes empresarials i fomentar la figura de l'emprenedor.

«És imprescindible donar impuls als futurs emprenedors de València a través d'accions com les ‘Càpsules per emprendre’, les quals contribuixen a consolidar el sistema emprenedor de la ciutat». Els cursos començaran a impartir-se el pròxim 18 de setembre, amb la primera càpsula, i finalitzaran el 15 de novembre, dia en què acaba el termini per sol·licitar l'octava. Les inscripcions per participar en este programa formatiu poden fer-se a través de la pàgina web de València ActivaCercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE