PROTECCIÓ CIUTADANA
Tuesday, April 24, 2018

Onze nous comandaments de la Policia Local han pres possessió hui després de les primeres oposicions en dotze anys

Prompte s'incorporaran 30 nous agents després del procés opositor en marxa i 40 més en una posterior convocatòria

Una comissària, sis comissaris i quatre intendents que han aprovat les primeres oposicions convocades en la Policia Local de València en els últims 12 anys, han pres possessió este matí com a nous comandaments.
Amb esta incorporació de comandaments es fa un pas més en la reestructuració d'efectius d'un cos policial dependent de l'Ajuntament en el qual estan en marxa altres processos opositors per a seleccionar nous agents.

Des del Govern de la Nau continuem treballant per una Policia Local orientada al diàleg, que destaque pel seu servici de mediació policial i evite l'aparició de nous conflictes des de l'escrupolós respecte al marc legal vigent i amb especial atenció a aquells que més ho necessiten, als més vulnerables, com ara les dones maltractades, les persones en risc d'exclusió o les víctimes de delictes d'odi.

La Policia Local ha de ser un servei pròxim a la ciutadania i on jugue un paper clau la mediació i el suport a la convivència ciutadana. El seu servici és bàsic per a la ciutat i hui el millorem gràcies a la incorporació d'onze nous professionals que han aprovat les primeres oposicions convocades en la Policia Local en els últims dotze anys.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE