PROTECCIÓ CIUTADANA
Monday, October 30, 2017

Policia Local amplia el dispositiu per a la nit de Halloween amb 170 agents

L'operatiu constarà de 26 policies més que en la passada edició

La Regidoria de Protecció Ciutadana ha reforçat el dispositiu especial de Policia Local per a la nit de Halloween amb més agents al carrer i amb l’ampliació de les zones de control a la ciutat: un total de 170 policies locals vigilaran els espais públics on es preveu una major afluència de públic, 26 policies més que en l'edició anterior.

A més, la Policia Local també ha ampliat la vigilància i establirà, a més dels habituals dispositius de control en el centre històric, controls també a Tarongers, plaça de Benimaclet, plaça d'Espanya, plaça de l'Ajuntament i en distints punts del barri de Russafa.

“Creiem que és important reforçar el control de la Policia Local en una nit com esta”, ha afirmat la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ja que es tracta, ha explicat, “d'una festa que convoca més persones en cada edició, pel que també ha d'haver més agents al carrer”. Menguzzato ha subratllat que la prioritat és “la seguretat de totes i tots els participants, així com previndre qualsevol tipus de conducta incívica”. La delegada de Protecció Ciutadana també ha apel·lat a la “responsabilitat de totes les persones que participen en esta festa” perquè esta transcórrega “amb la normalitat que tots desitgem”.

El dispositiu especial de Policia Local per a la nit de Halloween començarà a les 8.00 hores de demà dimarts, dia 31 d'octubre, amb el depòsit de contenidors per a decomissos en la zona delimitada per les places de la Mare de Déu, de la Reina i del Carme, així com els carrers adjacents. Finalitzarà el dijous 2 amb la comprovació de la retirada de tanques en totes les zones de vigilància.

El CECOR, Centre de Coordinació Policial des del qual s'establix i supervisa tot el dispositiu especial de la nit de Halloween, es constituirà demà dimarts a les 21.30 hores a la central de la Policia Local.

En total es distribuiran 205 tanques en els punts on es preveu major afluència de públic. A la plaça de l'Ajuntament s'instal·laran 50, i altres 40 a la plaça de la Reina. La Policia Local també establirà dispositius estàtics de control d'alcohol i drogues, i vigilarà l'activitat d'establiments públics en tota la ciutat.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE