PATRIMONI
Monday, June 18, 2018

Primer pas per a la rehabilitació de la Muralla Islàmica a la Plaça de l’Àngel

Recuperem Patrimoni

La Junta de Govern Local ha aprovat la proposta de compra d’adquisició de sòl de propietat privada per a la rehabilitació integral de la muralla islàmica de València. Concretament es tracta d’una parcel·la de 1.534 metres quadrats que es troba entre la plaça de l’Àngel, el carrer de la Creu i Borràs i s’estima un cost econòmic de 470.000 euros, IVA inclòs.

«Tot i que és complicat administrativament resoldre determinats nusos administratius, estem donant passos encaminats a la rehabilitació d'una de les nostres icones històriques de la ciutat, la muralla islàmica», ha dit la portaveu del Govern municipal, Sandra Gómez, qui ha continuat: «Estem recuperant el patrimoni històric i cultural que va en la línia de generar eixa València que protegix la seua cultura, patrimoni i que fomenta el turisme de qualitat».

Gómez ha explicat en roda de premsa que el Pla Confiança exigix que la rehabilitació de la muralla ha de ser integral i que s’ha d’adquirir el sòl per poder utilitzar els fons d’estes ajudes. A més, la regidora ha destacat que «el sòl de la muralla pot tenir restes arqueològiques i és necessari que siga propietat de l'administració pública». Així, amb esta adquisició es dóna un pas més endavant per iniciar la rehabilitació de la muralla islàmica de València, en què els tècnics i els arqueòlegs seran els qui determinen el projecte a seguirCercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE