Tuesday, March 24, 2020

PROTECCIÓ CIUTADANA ES SUMA A LA INICIATIVA DE LES FARMÀCIES PER PROTEGIR A LES VÍCTIMES DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE

La Regidoria de Protecció Ciutadana ha iniciat una campanya amb la coordinació del Col•legi de Farmacèutics de València (MICOF) per a previndre i actuar davant casos de violència de gènere. La iniciativa convertirà a les farmàcies de la ciutat en espais segurs per a activar el protocol de protecció a les víctimes que únicament hauran de sol•licitar una #mascarilla19 per a sol•licitar ajuda al farmacèutic o farmacèutica que les atenga.

“Estem davant una situació absolutament excepcional que lleva a les dones que es troben en una situació de risc a conviure en alguns casos molt més temps con els seus maltractadors”, ha afirmat el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano.

A més, com a conseqüència, “les dones poden tindre moltes més dificultades per a cridar al telèfon d'atenció a les víctimes por el que hem de generar nous espais de seguretat, podem i hem d'aprofitar les eixides que puguen fer en l'Estat d'Alarma”, ha indicat el responsable de Seguretat de l'Ajuntament de València.

La iniciativa, que part del Govern de Canàries i a la qual s'han subscrit altres comunitats autònomes i ciutats, pretén augmentar la seguretat i previndre possibles casos de violència de gènere en un moment en el qual podria produir-se un repunte davant el confinament que genera l'Estat d'Alarma.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE