URBANISME
Friday, November 30, 2018

Reurbanitzem el carrer d’Eivissa tot connectant-lo amb el carril bici del final de l’Albereda

El pressupost base de licitació del projecte és d'un poc més de 580.000 euros

L'Ajuntament ha donat inici a les obres de reurbanització del carrer Eivissa entre els carrers de Juan Verdeguer i el Passeig de l'Albereda, un projecte definit en dos fases amb un pressupost de més de 580.000 euros. El Regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha anunciat l'inici dels treballs.

El projecte s'ha dividit en dos fases: la primera, que ja està en execució, consistix a la urbanització del tram situat entre el carrer de Juan Verdeguer i el final de l'avinguda de França. «Es tracta d'un tram que estava sense urbanitzar –ha explicat el regidor Sarrià- i suposava una barrera arquitectònica important, atés que impedia la comunicació entre ambdues carrers».

La segona fase abasta l'espai entre el final de l'avinguda de França i el final del Passeig de l'Albereda, i consistix en la conversió en zona de vianants de la via, que inclou la construcció d'elements de contenció, rampes, i la instal·lació de vorades i arbrat. Vicent Sarrià ha subratllat la importància d'esta actuació «ja que es tracta de l'entorn de la parcel·la escolar 103». «La conversió en zona de vianants de l'entorn dotarà de major seguretat al futur alumnat del centre, i permetrà millors rutes escolars», ha afegit l'edil.

Així mateix, ha afegit el titular de Desenvolupament Urbà, el projecte preveu la connexió del carril bici del final del Passeig de l'Albereda amb el del carrer Juan Verdeguer, la qual cosa suposar donar resposta a una de les principals reivindicacions veïnals. El regidor ha recordat que fins ara, «quan els ciclistes arribaven pel carril bici del riu al seu tram final, este s'interrompia en les vies del tren sense donar alternatives, i molts turistes es perdien buscant la platja o el port. Amb esta connexió es dóna una solució de continuïtat, millorant la mobilitat de la ciutat» ha assegurat Sarrià.

El projecte compta amb un pressupost base de licitació de 584.211,76 euros, i té un termini d'execució de tres mesos.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE