Monday, May 25, 2020

Ronda de trobades Pla d'Estímul al Turisme

Hui, el regidor de Turisme i Internacionalització de l'Ajuntament de València, Emiliano García, s'ha reunit amb el Grup Municipal Ciutadans per a la posada en comú de les bases del Pla d'Estímul al Turisme que van ser presentades la setmana passada. Esta reunió se suma a la ronda de trobades que s'han vingut duent a terme en la que han participat el regidor, al costat del director gerent de la Fundació Visit València, Antonio Bernabé, els col·lectius socials, les entitats empresarials i sindicats: Unió de Consumidors, Federació d'Associacions de Veïns de València, Associació de Guies Oficials de la Comunitat Valenciana, Fotur, València Premium, UGT i CCOO.

Donat el compromís del regidor que este pla fora participatiu, durant els pròxims dies continuarà la ronda de reunions amb la resta de grups municipals. Una vegada finalitzada aquesta ronda, el Pla es presentarà en el Consell Municipal de Turisme per al seu debat i posada en comú.

Per la seua part, el regidor ha fet una valoració molt positiva d'estes trobades en les quals s'ha manifestat “el compromís de tots els col·lectius de participar en la posada en marxa del pla i així contribuir a l'estimulació del turisme, un dels principals motors de l'economia local”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE