Tuesday, January 31, 2017

Sandra Gómez amb el sector del tèxtil i la moda valencians

La nostra portaveu assistix a la desfilada de Miquel Suay en el 080 Barcelona Fashion

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha viatjat hui fins a Barcelona per a assistir a la desfilada del dissenyador valencià Miquel Suay en el 080 Barcelona Fashion, com a “mostra de suport al sector tèxtil i de la moda valencians”.

Suay repetix enguany en la passarel·la després de ser guardonat en 2016 amb el Premi a la Millor Col·lecció. Es tracta, segons Gómez, d’una mostra de “suport al sector tèxtil i de la moda valencians”.

Tal com ha manifestat la regidora Sandra Gómez, la participació de Suay en este certamen “és molt important” per a la moda valenciana, perquè suposa “visibilitzar el treball que s’està fent a la nostra ciutat”. “Des de l’Ajuntament estem donant suport al sector”, ha recordat en referència a la Nit Blanca, dedicada a la moda nupcial i de cerimònia, i ha assegurat que continuaran treballant en esta línia de “visibilització de la moda i el talent valencians”.

La regidora de Desenvolupament Econòmic ha qualificat d’“orgull” que un dissenyador valencià reba el guardó del certamen barceloní, i ha explicat que amb la seua presència en la desfilada de hui “volem demostrar el suport de l’Ajuntament a un sector global, que hui està representat en la passarel·la de Barcelona amb Miquel Suay”.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE