ASSOCIACIONISME JOVE
Thursday, October 27, 2016

SANDRA GÓMEZ ANIMA ELS I LES JOVES A PARTICIPAR EN LA VIDA POLÍTICA

XXI Fira d'Associacions del Consell de la Joventut

La nostra portaveu Sandra Gómez, ha participat hui a la inauguració de la XXI Fira de l’Associacionisme Juvenil, celebrada en el campus de Tarongers de la Universitat de Valencia i on han participat més de trenta associacions juvenils. Gómez ha recordat durant la seua intervenció la seua militància activa en el moviment associatiu jove i el seu compromís amb la joventut, que la va dur a arribar a presidir el Consell de la Joventut de Valencia per tal de millorar les condicions de vida dels i les joves de Valencia. Una tasca que hui continua fent al front del Grup Municipal Socialista.

La interacció entre associacions i el foment i creació de noves xarxes de solidaritat han sigut els pilars d'esta última edició de la Fira, que ha pretés donar a conéixer i reforçar la participació i l'associacionisme juvenil en la ciutat.

Entre les associacions participants d’enguany figuren ACV Tirant Lo Blanc, Fahz Denia, el Grup Scout Fènix 215 ASDE Scouts Valencians, el Grup Scout Edelweiss-X, la Federació Valenciana d'Estudiants-FAAVEM, YMCA, la Unió d'Estudiants Valencians, Joves amb Compromís-Ciutat de València, Noves Generacions del PP de la Comunitat Valenciana, les Joventuts Socialistes de València, l'Associació d'Estudiants Saó-UV, el Col·lectiu Lambda, el Moviment contra la Intolerància a València, l'Associació Valenciana d'Espina Bífida, Joves CCOO PV, Joves d'Esquerra Unida de València, el Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana i els Juniors-Moviment Diocesà.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE