ATENCIÓN CIUDADANA
Thursday, September 8, 2016

SANDRA GÓMEZ APOSTA PER REFORÇAR ELS SERVICIS D'ATENCIÓ A LA CIUTADANIA

La regidora situa entre les seues prioritats l'actualització de la pàgina web perquè tinga major accessibilitat i la gestió de xarxes socials

La primera tinent d'alcalde i regidora d'Informació i Defensa de la Ciutadania, Sandra Gómez, ha apostat hui per reforçar l'atenció ciutadana i la pàgina web municipal per a “seguir avançant en la millora de la prestació del servici que s'oferix als ciutadans i ciutadanes”.

Sandra Gómez, que ha visitat hui els treballadors i treballadores de les àrees que integren esta regidoria, ha assenyalat que l'Ajuntament ha de seguir “ajustant-se a les vertaderes necessitats de les persones que utilitzen els canals de comunicació, informació i tramitació municipals”.

Ha explicat que l'objectiu d'esta delegació és “aconseguir que els ciutadans i ciutadanes disposen d'una informació més transparent i accessible que permeta obrir canals de comunicació i que acoste l’Ajuntament a la ciutadania”. D'esta forma, ha explicat que la “intensificació en la utilització dels mitjans tecnològics i la simplificació dels procediments administratius, permetran que el nostre ajuntament siga una administració propera, accessible i eficaç”.

Entre els reptes que ha marcat, ha situat “implantar un nou sistema de registre telemàtic i sense papers o l'actualització de la pàgina web perquè tinga major accessibilitat i gestió de xarxes socials”. Referent a açò, ha precisat que el disseny de la nova web “ja està desenvolupat, i només falta implementar les eines tecnològiques que suporten les noves funcionalitats”.

Així mateix, ha destacat que el nou catàleg de procediments suposarà “major transparència, seguretat jurídica, uniformitat i simplificació dels tràmits” i ha apostat per “seguir ampliant horaris d'atenció a través del 010 per a millorar el servici”. En esta línia, ha ressaltat l’èxit del nou horari d'atenció del Telèfon 010 que, juntament amb la informació a través d'Internet i els servicis d'informació presencial, en les oficines situades en l'edifici de l’Antiga Fàbrica de Tabac i en la casa consistorial, “formen els tres pilars en què es fonamenta l'activitat del Servici de Societat de la Informació”.

Des del mes de març, el Telèfon 010 comença a les 8.30 hores i, així, s’ha establit una major correspondència entre l'horari del servici d'informació i l'activitat administrativa municipal perquè els usuaris siguen dirigits al departament municipal corresponent, de manera que es facilita la solució de les gestions.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE