Protecció Ciutadana
Friday, October 16, 2015

SANDRA GÓMEZ IMPULSA LES TAULES DE CONVIVÈNCIA PER A FER FRONT ALS PROBLEMES DE L'OCI NOCTURN

FOTUR considera molt positiva la mesura per a acostar postures entre hostalers i veïns

La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, ha assegurat que les taules de convivència són la “millor alternativa per a dialogar i acostar postures entre hostalers, veïns i joves”, i ha destacat la necessitat de cercar “solucions concretes a problemes concrets”.

En estos termes s'ha pronunciat després de la reunió que ha mantingut amb els representants de la Federació d'Oci, Turisme, Joc, Activitats Recreatives i Indústries Afins a la Comunitat Valenciana (FOTUR) i el presents el Director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José Mª Àngel, i un representant de l'Agència Valenciana de Turismo, José Enrique del Campo.

Per part dels hostalers, en la reunió s'ha abordat la necessitat que es complisca la llei per part de tots els locals d'oci amb especial atenció als horaris permesos i la revisió de les llicències corresponents a la seua activitat. També, la falta de mitjans i la necessitat d'una reforma legislativa que facilite les sancions a les persones que consumeixen alcohol en la via pública.

Segons ha explicat Sandra Gómez, “l'actual normativa anti-botellot estableix un sistema de recollida de mostres de les begudes amb la seua posterior anàlisi per a poder establir les sancions pertinents als consumidors”. “Esta falta d'operativitat –ha destacat- dificulta la labor dels agents reduint les seues possibilitats d'actuació enfront d´estes situacions de conflicte”.

En este sentit, la regidora ha manifestat la seua voluntat de “ampliar el nombre de policies en l'actual legislatura i reordenar els efectius per a poder fer front al problema dels 50 punts de botellot que hi ha actualment localitzats en la ciutat de València”.

Per la seua banda, José Mª Àngel ha destacat que des de la Generalitat convocarà la Comissió d'Espectacles i ha precisat que es troba a l'espera que la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMYP) designe els seus representants en tots els sectors implicats (agències de turisme, associacions de veïns, empresaris, etc.) per a abordar la problemàtica amb la finalitat de “facilitar i millorar l'activitat que es genera en tots els pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE