EMPRENIMENT
Wednesday, December 14, 2016

SANDRA GÓMEZ LLIURA ELS PREMIS VALÈNCIA EMPRÉN 2016 A LES EMPRESES MUNDO ARTI, CUIDUM TECH I ACADEMIA DE DANZA

La gala tindrà lloc en l'edifici Veles e Vents

Prestar suport als emprenedors i a les iniciatives empresarials en la ciutat. Este és l'objectiu dels Premis València Emprén, que l'Ajuntament atorga a projectes i empreses valencianes sorgides de l'esforç de la iniciativa particular, i que demà seran entregats a les firmes seleccionades en esta edició en un acte que se celebrarà en l'edifici Veles e Vents.

La regidora de Desenvolupament Sostenible, Sandra Gómez, ha presentat hui la convocatòria, i ha donat a conéixer el nom de les empreses guanyadores en esta nova edició, que s'ha dut a terme sota el lema “Escriu el teu futur”. S'han entregat tres premis, corresponents a les tres categories establides en la convocatòria: premi al Projecte Empresarial, premi a la Gestió Empresarial, i premi Dona Emprenedora.

En el primer cas, Projecte Empresarial, s'ha reconegut la labor de la firma Academia de Danza i de la seua directora, Rocío Giner. Es tracta d’un centre que, a més de dedicar-se a l'ensenyança de distintes modalitats de dansa, està especialment enfocat a l’atenció de la salut física i psicològica de l'alumnat. Es tracta, ha explicat la regidora, d'una iniciativa dirigida a acompanyar la formació i expressió artística amb el desenvolupament personal i, sobretot, de la salut.

El premi a la Gestió Empresarial ha correspost a la firma Cuidum Tech, una plataforma d'Internet i també aplicació per a mòbil, que va sorgir com una idea de negoci dirigida a oferir solucions i confiança a les famílies a l'hora de contractar cuidadors. Així mateix, la iniciativa inclou també la creació d'una borsa de treball especialitzada de personal cuidador. D'esta manera, ha explicat Gómez, el que es busca és que contractar un cuidador siga una tasca senzilla i agradable per a les famílies, i que genere un ambient segur també per als cuidadors que, a més, poden accedir a un lloc de treball amb major estabilitat, i amb una millora de les seues aptituds professionals a través de distintes ferramentes per a la seua pròpia formació personal.

Finalment, el premi Dona Emprenedora serà per a l'empresa Mundo Arti, una firma nascuda com a plataforma virtual amb la finalitat de fer accessible l'art i la cultura a tot tipus de públic. Du a terme una labor d'intermediació entre artistes i gestors culturals, i de posada en contacte d'artistes amb distintes convocatòries, premis i concursos. De manera paral·lela, la seua labor permet fomentar la cultura autòctona, i la posada en valor de la creativitat a València, amb especial èmfasi en la qualitat i en l'aprenentatge com a claus per a l'èxit.

L'acte d'entrega de premis començarà a les 19:30 hores de demà dimecres, en l'edifici Veles e Vents, amb presència dels principals representants del món empresarial i els integrants del Pacte per l'Ocupació en la ciutat de València, sindicats i CEV (Confederació Empresarial Valenciana).

Tal com ha explicat la regidora Sandra Gómez, “des de l'Ajuntament donem suport a l'esperit i la iniciativa dels emprenedors de la ciutat, tant per mitjà d'ajudes econòmiques a l'activitat emprenedora, com per mitjà del suport a les empreses que realitzen contractes indefinits als seus treballadors, o a través d'ajudes a la consolidació empresarial, així com per mitjà de la realització de cursos de formació i assessorament sobre creació i consolidació d'empreses.”

“I en eixe marc de suport, volem fer també este reconeixement als emprenedors per la seua labor i el seu esforç a tirar endavant iniciatives, per la seua aposta pels sectors emergents i la innovació, i per la seua incidència en el creixement econòmic de la ciutat i en el foment també de la cultura i l'art autòctons”, ha manifestat la delegada.

Cada un dels tres projectes destacats en els guardons rebrà un premi de 2.000 euros. A més, el jurat ha establit tres segons premis en cada categoria, que rebran 1.000 euros cada un, i que han correspost a les empreses Click and drink, una aplicació mòbil que posa en contacte usuaris amb promotors de festivals i esdeveniments i permet adquirir entrades i servicis, segon premi en la modalitat premi Dona Emprenedora. En la categoria de Projecte Empresarial, s'ha destacat en segon lloc la plataforma de comunicació Diario de Economia Social de València, dedicada i enfocada a la creació d'ocupació i desenvolupament econòmic. I com segon millor model de Gestió Empresarial, la firma Exos Solutions, consultora de negocis i plataforma en línia per a la millora en la presa de decisions per part de les empreses en distints sectors.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE