Monday, April 19, 2021

S'OBRI EL PROCEDIMENT PER A LA LICITACIÓ DE LES OBRES DEL CENTRE ESPORTIU SANT ISIDRE

La pretensió és que esta actuació es realitze en un termini de 12 mesos i estiga en funcionament per a la temporada esportiva 2022-23

La regidora d'Esports a l'Ajuntament de València, Pilar Bernabé, ha anunciat que ja s'ha aprovat obrir el procediment per a la licitació de les obres del Centre Esportiu Sant Isidre, per un import global de més de 3 milions d'euros. D'esta manera, el barri fa realitat una antiga reivindicació respecte a la construcció d'un centre que permetrà desenvolupar l'activitat esportiva dels majors i al mateix temps potenciarà l'associacionisme esportiu entre els més joves.

Bernabé ha informat que l'Ajuntament de València ha aprovat este divendres, en Junta de Govern Local, l'obertura del procediment per a adjudicar l'execució de les obres del Centre Esportiu Sant Isidre de València, per un import global de 3.000.800 euros.

“Es tracta d'una actuació consistent en la construcció d'un pavelló amb pista poliesportiva per a esports de pista com són futbol sala, handbol, bàsquet, hoquei sala, voleibol i bàdminton, entre altres; una sala fitness i una sala esportiva” ha assenyalat la regidora.

A més, les obres també contemplen una sala d'escalada amb rocòdrom cobert, vestuaris i espais auxiliars. La pretensió és que esta actuació, que es realitzarà en un termini de 12 mesos, estiga en funcionament per a la temporada esportiva 2022-23.

Pilar Bernabé ha destacat que “el projecte dona resposta a una antiga reivindicació dels veïns del barri respecte a la construcció d'un centre que permeta el desenvolupament de l'activitat esportiva dels majors, i que al mateix temps potencie l'associacionisme esportiu entre els més joves”.

La regidora d'Esports, després de reunir-se hui amb l'Associació veïnal del barri ha indicat que “el poliesportiu de Sant Isidre serà una realitat en breu i complirà amb una reivindicació històrica d'este barri referent a una instal·lació esportiva que no tenia i que molt prompte tindrà. A partir d'ara comença tot el procés de licitació i quan finalitze el projecte els ciutadans de Sant Isidre podran gaudir per fi d'unes instal·lacions esportives tan demandades”.

Així mateix, el president de l'Associació de Veïns, José Luis Ceballos, ha destacat que “estem molt contents perquè per fi s'han iniciat els tràmits per a contractar el centre esportiu del barri, que és una reivindicació que portem molts anys realitzant els veïns d'este barri. El nostre desig és que al final d'any puguem veure les obres iniciades i en breu gaudir d'este projecte”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE