DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC
Wednesday, September 27, 2017

Startups and Investors Connect, el punt de trobada mensual entre inversors i startups

La trobada se celebrarà l'últim dimecres de cada mes

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha anunciat que esta vesprada, a les 19 h en l'Estudi Loft Social, se celebrarà Startups and Investors Connect, el nou punt de trobada d'inversors i startups a València engegat per VIT Emprende i BStartup Banc Sabadell. Ha indicat que a partir d'ara, se celebrarà l'últim dimecres de cada mes.

Segons ha explicat, en esta primera trobada les dues startups seleccionades per a fer un pitch de 5 minuts davant inversors són Aravalo i Howlanders. L'empresa Pintures ISAVAL i la startup pintatucasa.es explicaran la seua experiència en el seu model d'inversió i col·laboració industrial, i l'evolució de la seua relació. El club d'inversors privats Faraday Ventures i la startup Codigames explicaran la seua relació com a inversors i empresa invertida.

A més, les dues startups seleccionades rebran entrades per a South Summit, el major esdeveniment anual del sud d'Europa per a potenciar l'ecosistema emprenedor. El jurat compost per Victoria Majadas, presidenta de Big Ban Angels, Jaime Esteban, director general d’Angels Cabdal, i Raúl Martín, president de l'Associació Valenciana de Startups, triaran el millor pitch. El guanyador obtindrà un bo de mentoring de l'Associació Valenciana de Startups.

VIT Emprende i BStartup Banc Sabadell han engegat este programa amb l'objectiu d'establir un punt de trobada mensual entre els inversors i l'ecosistema emprenedor innovador de la ciutat de València. D'esta forma, les startups tindran la possibilitat de conèixer millor les diferents fonts d'inversió i finançament, públiques i privades, a les quals poden tenir accés i els inversors tindran més visibilitat i l'oportunitat de contactar amb les startups i els emprenedors.

Startups and Investors Connect està dirigit a startups, en totes les etapes de desenvolupament, que vulguen aprendre i entendre la relació amb inversors a través de les experiències explicades pels propis protagonistes, referents dins de l'ecosistema emprenedor. Durant l'esdeveniment, s'exposaran casos reals de startups invertides i la relació amb els seus inversors, amb els testimoniatges de tots dos protagonistes amb la finalitat de compartir les seues experiències amb altres startups.

“Startups and Investors Connect pretén ser un fòrum d'inversors en talent per a divulgar la cultura emprenedora cap al sector inversor local. La trobada servirà per a estar al dia de les novetats sobre inversió pública i privada, per a empreses emergents i consolidades dins del sector innovador i tecnològic”, ha explicat Sandra Gómez.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE