Monday, October 26, 2020

URBANISME ACTUA SOBRE UN SOLAR DEL BARRI DEL MERCAT PER A CONSTRUIR VIVENDES

Gómez: treballem perquè els solars es convertisquen en habitatges que alberguen a famílies.

La Comissió d’Urbanisme ha donat hui “un pas decisiu per a acabar amb els solars que estan en els nostres barris més cèntrics i que degraden un entorn amb un valor patrimonial molt important". La vicealcaldessa de València i responsable de Desenvolupament i Renovació Urbana, ha informat d’este i altres assumptes tractats en la Comissió Informativa de Desenvolupament i Renovació Urbana, Habitatge i Mobilitat. En esta reunió s’ha acordat la reparcel·lació de la Unitat d'Execució B del barri del Mercat, que permetrà sol·licitar ja la llicència, per part de l'agent urbanitzador, per a construir un edifici de 4-5 habitatges i un baix comercial.

Sandra Gómez ha destacat que l’equip de govern treballa perquè els solars es convertisquen en habitatges que alberguen a famílies i que puguen així recuperar eixe caràcter residencial que ja va marcar el PEP de Ciutat Vella”. La vicealcaldessa ha apuntat que este pas "va en la línia de donar una solució urbanística a uns solars històrics i que eixe buit urbà siga substituït per habitatges que ocupen famílies, per a poder així, recuperar eixa vida de barri".

En concret, s'ha aprovat el Projecte de Reparcel·lació Voluntària de la reparcel·lació de les finques situades en la c/ Tapineria 29 i 31 i Corretgeria 17 i 19, per l'agent urbanitzador Strongterra SUUnipersonal.

D'altra banda, la vicealcaldessa ha informat, després de la comissió, que s'ha aprovat l'exposició pública del canvi de normativa sobre usos permesos en peces habitables sota rasant. "Es tracta d'un acord molt important que permetrà, per exemple, que instal·lacions sanitàries, com a consultes o quiròfans, puguen localitzar-se baix rasant, la qual cosa és de gran transcendència pel projecte d'ampliació de l'Hospital Clínic a l'antiga Escola Universitària d'Enginyers Tècnics Agrícoles amb el qual es millorarà el servei públic de sanitat als veïns i veïnes, ha conclòs Gómez.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE