URBANISME
Tuesday, September 26, 2017

Urbanisme aprova el tancat del Campus de tarongers

També s'ha aprovat una a modificació del PGOU que afecta a La Ceramo

La Comissió d'Urbanisme ha aprovat, provisionalment, la Modificació Puntual del Pla Especial “Nou Campus”, que contempla el tancat del campus de Tarongers de la Universitat de València. Així ho ha anunciat hui el regidor delegat de Desenvolupament Urbanístic, Vicent Sarrià, al terme de la reunió d'Urbanisme en la qual també s'ha aprovat, provisionalment, una modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) que afecta a La Ceramo.

L'acord del tancat del Campus de Tarongers serà remès a la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Consellería d'Habitatge, Obres públiques i Vertebració del Territori, a l'efecte de la seua aprovació definitiva.

Pel que fa a la modificació del PGOU respecte al Bé de Rellevància Local denominat "La Ceramo", amb modificació de la fitxa del Catàleg Estructural, s'ha canviat la qualificació d'una parcel·la pública, que en l'actualitat és de titularitat municipal, qualificada com SP-6 –servici públic religiós- que recau a l'Avinguda Equador i al carrer Manuel Meliá i Fuster, que passarà a ser parcel·la edificable privada –EDA- (Edificació oberta), disposant de la mateixa superfície que la parcel·la inicial.

Este acord també s'emetrà a la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Conselleria d'Habitatge, Obres públiques i Vertebració del Territori per a la seua aprovació definitiva.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE