URBANISME
Tuesday, June 12, 2018

Urbanisme asfalta més d’una dotzena de carrers durant el mes de juny

Els treballs es perllongaran fins al 22 de juny

El servici de Coordinació d'Obres en la Via Pública i Manteniment d'Infraestructures ha començat treballs de pavimentació en més d'una dotzena de carrers: Almoines, Tucumán, Vicent Lleó, Ruben Vela, Plus Ultra, la Font de la Figuera, Amado Granell i Corona, Gregori Mayans, Mestre Gozalbo, Frai Junípero Serra, carrer d’Alboraia, Cuirassat i Eduardo Buil.

El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, ha explicat hui que estos treballs d'asfaltat, que van començar el passat 30 de maig i es perllongaran fins al proper 22 de juny, tenen un cost de 643.842 euros. Així mateix, ha indicat que els carrers s'han seleccionat, després de les inspeccions dutes a terme per personal tècnic del Servei de Coordinació d'Obres en la Via Pública i Manteniment d'Infraestructures.

Vicent Sarrià ha explicat que estes actuacions s'han dut a terme «després de detectar una sèrie de carrers, el paviment dels quals es troba en un estat molt deteriorat, necessitat, de manera urgent, d'una renovació de la seuva capa de rodadura».

En este sentit, el regidor ha destacat que esta actuació de pavimentació «és necessària per millorar la seguretat de la circulació i així incrementar la comoditat dels usuaris i usuàries». En concret, es durà a terme un fresat de 8 cm d'espessor, a més de la col·locació d'una capa de 5 cm de conglomerat calís. A més, s'està implantant una capa de rodadura de 3 cm de microconglomerat en calent, de caràcter fonoabsorbent.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE