URBANISME
Friday, April 27, 2018

Urbanisme elimina el tap urbanístic de Dr. Buen, en Benimàmet

Les obres tenen un pressuport de 89.990,13 € i un termini d'execució de dos mesos des de l'inici de les obres.

El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, ha anunciat que la Junta del Govern Local aprovarà demà el projecte d'obres d'urbanització i obertura del carrer de Doctor Buen, en el barri de Benimàmet, que es troba actualment sense connexió a cap via pública pel seu costat sud. A més, està previst que, en aproximadament tres mesos, s'aprove el canvi de planejament que permetrà licitar les obres projectades.

“L'àmbit d'actuació es troba en un estat molt degradat”, ha dit Sarrià, que també ha exposat que la circulació que existia sobre estos terrenys fins a la rotonda situada en els voltants, on conflueixen els carrers de Miniaturista Messeguer i Coronació, “es va interrompre definitivament des de l'any passat per qüestions de seguretat, ja que passaven per terrenys sense urbanitzar amb antigues coves”.

El projecte té com a objecte fonamental l'obertura del carrer Doctor Buen cap al carrer de Miniaturista Messeguer, de manera que tinga una connexió adequada que permeta millorar la mobilitat de la zona. D'esta forma, “es pretén esmenar el risc d'incomunicació i d'inseguretat dels veïns de la zona, motivat principalment per la dificultat d'accés de determinats vehicles al no existir possibilitat de canviar de sentit”, ha exposat Sarrià.

El projecte estima un pressupost total de licitació que ascendix a 89.990,13 euros, IVA inclòs, i un termini d'execució de dos mesos des de l'inici de les obres.

“Després d'anys d'abandó per part de l'anterior govern, el carrer de Doctor Buen es completarà urbanitzant el seu tram final, millorant la seguretat i la mobilitat del veïnat, i dotant d'un entorn digne al barri”, ha afirmat Sarrià.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE