Monday, October 4, 2021

Urbanisme explica a l’associació veïnal de Benimàmet les propostes de millores per al poble

Borja Sanjuán: “En el pròxim pressupost inclourem la Fase 1 del Parc de Carolines"


El regidor d'Hisenda i portaveu socialista, Borja Sanjuán, en representació de la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, ha mantingut una reunió amb l'alcalde, José Melgares , i representants de l'Associació de Veïns de Benimàmet per a escoltar les seues reivindicacions i explicar-los les possibles millores per al poble.
Els veïns han destacat la seua preocupació per diverses qüestions relacionades amb la reurbanització de diversos carrers, l'execució del parc de Carolines i les ampliacions del Centre de Salut i l'IES Benimàmet.
El parc de Carolines és un projecte que es troba ja redactat i amb els terrenys necessaris ja expropiats. En aquesta fase s'adequarà el carrer Campament al seu pas pel parc, amb noves voreres i arbratge, accions molt reivindicades pels veïns. A més, s'inclourà una barrera acústica vegetal en tota la vora de la carretera a manera de xicotet bosc. Sanjuán ha expressat: “En el pròxim pressupost inclourem l'execució de l'obra de la Fase 1 del Parc de Carolines, que vindrà a completar el Parc Lineal”.
Quant a la reurbanització de carrers, se'ls ha informat que s'està redactant el projecte d'adaptació de voreres en els passos de vianants del carrer Felipe Valls, reduint els pendents existents, creant orelluts que milloren la seguretat, i usant materials antilliscants. A més, en l'entorn el Carrer Teruel, s'està començant amb els tràmits de redacció del projecte per a completar aquest carrer i connectar-la amb Burjassot.
Altres qüestions han sigut les actuacions en tràmit i futures per a Benimàmet. Un dels projectes en marxa és el de completar l'últim tram de la urbanització de l'Av. Estació. Sobre aquest s'ha exposat que ja ha sigut expropiat l'últim solar pendent per a completar la urbanització d'aquesta avinguda fins al carrer San José, i una xicoteta zona pendent del Parc Lineal. S'inclourà el carrer en els projectes de voreres de l'any que ve per a poder fer-lo com més prompte millor.
A més s'han abordat temes com les últimes modificacions de planejament aprovades com la del PRI de Benimamet iniciada la setmana passada i altres qüestions com l'estat de l'ampliació del Centre de Salut i l'IES Benimamet així com d'altres dotacions previstes per al poble.
Des de la delegació s'estudiaran les possibilitats de millora per a les necessitats i reivindicacions que han explicat els veïns i veïnes. Dins d'aquest marc trobem totes aquestes futures actuacions, que juntament amb les ja executades en els últims anys com el parc Lineal, o la reurbanització de diversos carrers milloraran la qualitat de vida dels veïns de Benimamet.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE