Wednesday, December 26, 2018

Urbanisme reurbanitzarà l'entorn del monestir de Sant Vicent de la Roqueta

L'Ajuntament ampliarà la vorera, completarà el carril bici del carrer Sant Vicent i adequarà l’entorn

L'Ajuntament ampliarà la vorera, completarà el carril bici del carrer Sant Vicent i adequarà l’entorn del monestir de Sant Vicent de la Roqueta. El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha explicat que l'objectiu d'esta intervenció «és millorar l'accessibilitat de la zona i posar en valor l'edifici que està considerat Bé d'Interès Cultural (BIC) amb categoria de Monument històric-artístic de caràcter nacional». Estes obres compten amb un pressupost (IVA inclòs) de 110.501,97 euros i un termini d'execució de tres mesos.

Vicent Sarrià ha recordat que l'última de les tasques de conservació de l'edifici servirà per a consolidar-lo estructuralment. No obstant això, «el problema persistent hui dia és la mala accessibilitat a l'edifici des del carrer Sant Vicent, ja que compta amb una vorera en mal estat d'un metre d'ample, al qual cal restar l'espai que ocupen els fanals ací instal·lats».

Per això, ha explicat, «les obres a executar consistiran a ampliar la vorera, pavimentant-la amb rajoles hidràuliques de pedra o ciment de color gris. A això se li afegix la creació d’espais per a vianants i el desplaçament d'estos cinc fanals que hi ha en el tram a reurbanitzar, col·locant-los d'acord a les noves dimensions de la zona per als vianants».

L'Ajuntament també construirà un carril bici que connectarà amb l'existent en este mateix carrer a l'altre costat de la Gran Via Ramón y Cajal. Este nou tram estarà separat tant de la vorera com de la calçada mitjançant vorades i rigoles de formigó.

Pel que respecta al sistema de recollida d'aigües pluvials, a causa de la modificació de les dimensions de la vorera, es traslladaran alguns embornals i s'instal·laran nous on hi haja acumulació d'aigües. A més, es renovaran les canonades de tota la xarxa d'aigua potable perquè estan obsoletes.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE