Friday, January 21, 2022

València acollirà l’III Congrés Mundial de Destinacions Turístiques Intel·ligents

Visit València mostra en FITUR les dues principals fites de 2022, la Capital Mundial del Disseny i la Capital Europea del Turisme Intel·ligent

En el marc de les activitats vinculades a la Capital Europea del Turisme Intel·ligent, València acollirà en 2022 la celebració del Congrés Mundial de Destinacions Turístiques Intel·ligents. La notícia s'ha donat a conèixer hui en el marc de Fitur, en un acte presidit pel President de la Generalitat, Ximo Puig, i Fernando Valdés, Secretari d'Estat de Turisme. A l'acte han assistit Emiliano García, regidor de Turisme de l'Ajuntament de València, i Pilar Bernabé, regidora d'Esports de l'Ajuntament de València.

Esta cita reunirà en el Palau de Congressos, del 21 al 22 de novembre, a uns 400 assistents. “Estem molt satisfets que València aculla l’III Congrés Mundial de Destinacions Turístiques Intel·ligent, un congrés clau en la capitalitat europea del turisme intel·ligent que València ostenta en 2022. L'objectiu d'este esdeveniment, que comptarà amb un comité d'experts, és -com no podia ser d'una altra manera- debatre sobre els reptes als quals s'enfronta el sector en esta matèria i buscar solucions intel·ligents per al desenvolupament sostenible”, ha afirmat Emiliano García, qui també és president de Visit València. El congrés està organitzat per la Secretaria d'Estat de Turisme i Segittur, amb la col·laboració de Visit València, Invattur-Generalitat Valènciana i l’Organització Mundial Turisme.

A més de la presentació d'esta important cita per a la ciutat de València, l'agenda d'activitats de Visit València durant el segon dia de FITUR està copada de presentacions sobre els grans esdeveniments que se celebraran a la ciutat. Este 2022 és l'any de València: Seu dels Gai Games 2026, Capital Mundial del Disseny, Capital Europea de Turisme Intel·ligent i la celebració del Congrés Mundial de Destinacions Turístiques Intel·ligents. A més, esta segona jornada està marcada per la visita de la Diputació de València a la fira.


2022, l'any de València
La Plaça Central del pavelló de València ha acollit la presentació dels projectes més ambiciosos que tindran lloc enguany a la ciutat. D'una banda, la Capital Mundial del Disseny que es desenvoluparà al llarg d'enguany amb més de 100 activitats i 150 ponents de primer nivell. A més, s'implicaran 70 convenis, 25 espais i prop de 100 entitats per a celebrar i donar a conéixer al món el disseny ‘made in’ València. La València World Capital Design 2022 preveu atraure com a mínim a 2 milions persones, entre elles al voltant de 200.000 visitants estrangers.
Un altre plat fort de les celebracions és que és Capital Europea de Turisme Intel·ligent, al costat de Bordeus. València va ser seleccionada per tots els nous projectes que s'estan implantant, i que hui dia fan que el visitant puga gaudir de practicar turisme intel·ligent.
L'objectiu d'esta capitalitat és compartir coneixement i posicionar a la ciutat com a pionera en intel·ligència turística. També involucrar als ciutadans valencians al fet que coneguen els valors d'esta mena de turisme. Així com impulsar a les empreses locals al fet que es transformen dins de l'ecosistema Smart Tourism. Tot això amb la col·laboració de València Tech City, Startup tecnològiques i la Universitat de València.


Gai Games 2026, protagonista de FITUR LGBT+
El mes de novembre passat València va ser triada com la pròxima seu dels Gai Games 2026. Una elecció en la qual la ciutat es va enfrontar a grans destinacions turístiques LGTB+ com ara Guadalajara (Mèxic) i Munic (Alemanya). En FITUR LGBT+ es presentarà el projecte valencià per a 2026 de la mà de David Gómez.
Este esdeveniment se celebrarà entre els mesos de maig i juny de 2026. Durarà una mica més d'una setmana i acollirà competicions de més de 30 modalitats esportives. Serà una trobada esportiva que inclourà diverses activitats culturals, i que atraurà a 15.000 esportistes i 100.000 visitants. Tot això suposarà un impacte econòmic per a la ciutat de més de 120 milions d'euros.
També en FITUR LGBT+, la regidor d'esports Pilar Bernabé i el president de Samarucs, Javier Gil Quintana parlaran sobre els Jocs Taronja. Un torneig esportiu internacional organitzat per Samarucs des de 2004 amb l'objectiu de promoure la visibilitat i reivindicació LGTBI+, lluitar contra la LGTBIfobia en l'esport i promoure la normalització de la diversitat d'opcions i identitat sexual i el rebuig de qualsevol discriminació.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE