Monday, October 4, 2021

València Activa convoca els VLC Startup Awards, amb els quals reconeix el talent local i premia a les millors startups amb 55.000 euros

Les candidatures es podran presentar fins al 4 de novembre en vlcstartupawards.com

Aquest divendres s'ha aprovat en la Junta de Govern Local la convocatòria dels Premis VLC Startup Awards, uns guardons impulsats per València Activa per a reconéixer el talent local i premiar l'esforç realitzat per les persones i entitats emprenedores de la ciutat de València i als quals es destinen 55.000 euros.

La responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocu-pació, Pilar Bernabé, ha indicat que “amb aquesta 6a edició dels VLC Startup Awards reiterem el nostre compromís amb el nostre ecosistema emprenedor i el nostre talent local i les xifres, així ho mostren. Enguany hem tornat a incrementar l'import que destinats a aquests guardons. En l'edició de 2019 destinem 10.000 euros, una xifra que quintupliquem en 2020 i que ara situem en 55.000 euros”.

S'estableixen quatre categories: una categoria general a Millor Startup 2021, que inclou una dotació econòmica de 12.000 euros; una categoria especial Millor Startup Seed 2021, amb una dotació econòmica de 5.000 euros; una categoria especial Millor Persona Emprenedora 2021, que compta amb una dotació de 5.000 euros per al guanyador o guanyadora i 11 guardons dotats amb 3.000 euros, per a categories sectorials 2021de els següents sectors: Software; Health, Wellbeing, Medtech o Sportstech; Industry 4.0, Logistic o Mobility; Cleantech, Energy, Sustainability o Impact; Gaming, Entertainment o eSports; Traveltech o Tourism; Fashion, Textile o Design; Advertising, Màrqueting, Mitjana o Content; Foodtech o Agrotech; Fintech Insurtech o Legaltech; i Triple Impact.

“Els VLC Statup Awards són un exemple de suport de l'administració al talent local, per-què atraure-ho, però sobretot, retindre-ho, és fonamental per a aconseguir aqueix repte col·lectiu i compartit que ha de ser convertir la ciutat en un *hub tecnològic i de innovació de referència al Mediterrani”, ha defensat la regidora Pilar Bernabé.

A més, com a novetats d'aquesta sisena edició, a més de l'augment de l'import, s'han creat les categories Millor Startup Seed i Millor *Startup Triple Impact, per a fer costat a les star-tups en la seua segona fase i donar suport als projectes d'emprenedoria social.Requisits i terminis de les sol·licituds

Amb caràcter general, els projectes candidats han d'estar constituïts com a empresa i tindre personalitat jurídica; haver iniciat la seua activitat a partir de l'1 de gener de 2016, encara que per a la categoria seed hauran d'haver iniciat la seua activitat a partir de l'1 de gener de 2019.

Així mateix, en el cas de la categoria general les startups aspirants hauran de tindre do-micili fiscal o seu a la ciutat de València i les que opten a la categoria especial i sectorials hauran de tindre domicili fiscal o seu a la ciutat de València o la seua àrea metropolitana.

Les candidatures als VLC Startup Awards podran presentar-se fins al 4 de novembre a través d'un formulari que es podrà trobar en la pàgina web www.vlcstartupawards.com.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE